Minikhavucum 3 aylık bebeğim var yarın kontrolde doktor menenjit aşısını ve rota aşısı yapacaktı. Klinikten aradılar bilgilendirme için fiyat yüksek olunca neden dedim menenjit aşısı 2 doz vurulacak dedi çok şaşırdım böyle olabilir mi ?
Kk41 Minikhavucum 2 çeşit var aynı anda yapışacak demek ki bexero ve nimerix ama ağır aşılar hepsi aynı anda bilemedim🤭
erzey Minikhavucum nimenrix ve bexsero vurulacak sanırım aynı anda ama yerinizde olsam ikisini aynı anda yaptırmazdım çünkü bexsero başlı başına çok ağır bir aşı
Fadikfs Minikhavucum bizde yaptırdık ama ay ay oldu aynı anda olmadı hiç konuşun doktorunuzla yani ağır gelecekse
Sinem91 Minikhavucum Bizim 2. ve 4. Ayda rota oldu. 8 ve 10. Ayda bexsero. Şimdi iki doz kaldı biri 13. Ayda biri 15. Ayda olacak inşallah. Yani toplamda 4 doz olacak menenjit.
Minikhavucum Kk41 ben de çok şaşırdım yani aşılar ikisi birden mi yapılıyor ki biri seçilip onun dozları yapılmıyor mu
Minikhavucum erzey ben de korktum istemediğimi söyleyeceğim bu şekilde ama doktorun düşünmesi gerekmez mi
erzey Minikhavucum şöyle önce nimenrix yapıldı bi hafta sonra bexsero yapılacaktı ama kızım bronşit geçirdi o da bexsero çok ağır bir aşı ateş yapabilir erteleyelim dedi önümüzdeki hafta yapılacak
Alinduru Minikhavucum ben olsam birlikte yaptırmam çok küçük bebeğiniz ve bexero çok ağır bi aşı. Kızım 13 aylıkken nimenrix 15 aylıkken bexero oldu ama o aşıda yaşadığımız ateş sıkıntı vs inanılmazdı.
Zeyynep Minikhavucum bizde 3 buçuk aylıkken yaptırdık nimenrix ve baxsero aynı anda rota ağızdan zaten
Minikhavucum Zeyynep bir sıkıntı oldu mu peki bizim doktor da öyle yapmak istiyor birkaç doktora daha sorduk olabilir sıkıntı olmaz dedi ama endişelendim
Zeyynep Minikhavucum bi sıkıntı olmadı ben aşıdan sonra ne olur ne olmaz diye ateş huzurszluk olmasn dedim calpol verdim sıkıntı olmadı yani bende endişelndim 2 si bir diye ama doktorumuz ikisni bir yapalım dedi
Muhasebeciana Minikhavucum bize doktorumuz menenjitin iki cesidi var ikisini ayni anda yapamayiz agir asi cunku bexero dedi aralarindan 20-25 gun gecmesi lazim nimenrixi daha sonra yapicagiz dedi ve nimenrix ile rotavirusu ayni anda oldu bexero ilk basta tek basina oldu