Minenur123 Kızlar bebegimin alttan iki dişi cıktı sonra üstten ön dişleri çıkması gerekirken yandan iki köpek dişini patlatmış anormal geldi benim bildiğim önden iki dis patlar ama tam tersi olmuş şimdi biraz dişleri büyüdüğünde vampir gibimi olacak yaniiii😬😂😂
Esdoel Minenur123 benim oğlumda öyle çıkardı alttan 2 dış önden normal bu 😂 üstten yandaki çıktı sonra öbür taraftan ortası boş kaldı 1 hafta sonra doldurdu önleri üstten 4 tane oldu şimdi bı sağ binsoldan azı dişi çıkıyor 😂
Tuba Minenur123 benim oğlumda da şuan aynı😅 alttan iki ön dişi çıktı, üstten de iki köpek dişi çıktı. Vampir gibi dolaşıyor etrafta 🧛
ikiprens_annesiii Minenur123 ohoo oda birşey mi benim büyük sıpa ilk olarak üst köpek dişlerini çıkarmıştı. Doktoru bile yahu 10 senelik doktorum ilk defa köpek diş çıkaran bebe görüyorum demişti 🤣 vampir gibi mi olucak kısmına ise üzülerekten evet diyorum benim oğlan gülünce ağlayasım geliyordu danam benim🤭 ama merak etme diğer dişler büyüyünce geçiyor 😁
Minenur123 Tuba aaaa 😀😀😀galiba bizmde öyle olucak görünce çok şaşırdım önden iki dış çıkması gerekirken köpek dişinin çıkması ilk gorunce tereddüt bile ettim dismi değilmi diye
Mommysharkdoodoodoodoo Merak etmeyin vampir görünümü oluşmadan diğerleri de çıkıveriyor ama sıralaması yok bu işin
Tuba Minenur123 bende çok şaşırmıştım, büyük oğlum hep sırasıyla çıkarttıydı çünkü ama olabilir yani anormal bir durum değil😀
Esdoel Minenur123 çocuktan çocuğa değişiyor canım kızım 2 yaşa kadar 4 dişle durdu 2 yaşına girdi 2 ayda bütün dişlerini çıkardı ne ağrı ne ateş oldu ama oğlum çok zor çıkarıyor
humamomss Benim kızımda aynı şekilde ne çok varmış bu şekilde çıkaran altlar çıktı ortadan gelir diye beklerken yanlardan çıktı 😊