Asya3508 Merhaba arkadaşlar bebeğim 70 günlük ve gece 6 saat kadar uyuyor. Bıraksam belki bir iki saat daha uyur beslemek için gece uykusundan uyandırmalı mıyım.
Burcu35 Asya3508 40 geçtiğinden beri gece 1 gibi uyuyp sabah 6-7 gibi kalkıyor oğlum 8 olduğu bile olmuştu. 3 ay 2 günlüğüz. 2 doktorada sordum yüzüme tuhaf tuhaf bakıp daha ne istiyorsun uyu sende işte dediler 😂 sütün doyuruyor ki uyuyor dediler. 7 saati geçirmeyip kaldırıyorum ben canım onun öncesinde ellemiyorum acıkırsa kendi kalkıyor
PelinKaraca Asya3508 benim kızımda 1 Mayıs’ta üç ayına gircek. Gece 1 de mamasını yer uyur gece uyanmaz nadirdir uyandığı. Sabah uyanır 7 8 gibi uyanmazsa ellemiyorum ben canım İnan rahat edersin.
Nazasel Asya3508 benim kızımda 2 ay 3 günlük kendisi gece uyanıp ağladığında emziriyorum .. bazen 5 saat uyuyor bazen 6 saat (bir sorunda olmadı şimdiye kadar çok şükür,kilosuda iyi maşallah)
pamukkuzum Asya3508 hayır canım uyandırma ne güzel uyusun benim kızım da 2 ay 29 gunluk 3 aylik diyelim 2. Ayindan beri uyandirmıyorum 6 7 bazen 8 saat uyuduğu oluyor. Ilk başlarda sarılık olmasın diye besliyoruz ama artık gerek yok düzenini bozma bence
Esmalemdar Burcu35 yaaaa bende istiyorum böyle durumu 🙈bebeğim 40günlük gündüz uyku 0 gece de 3 saat de bir kalkar ve 4 yaşında kızım var birde 🙈
Burcu35 Esmalemdar Senin tecrüben daha çoktur tabide ben rutin oluşturdum hep ışıkları kısıyorum 11 gibi emzirmeye başlıyorum 2 göğüsümü emziriyorum altını alıyorum yarı kundak yapıp beşiğine yatıyorum ağzına emzik veriyorum uyumazsa hafif sallıyorum ve asla konuşmuyorum hiç ses çıkarmıyorum evde. Hergün bu şekildeyiz öyle öyle alıştı oda 😊
Esmalemdar Burcu35 bizim evde ses olmaması imkansız 🤷♀️ Ablada olunca 🙈 valla bende iki göğsümü de veriyorum karanlık da uyutuyorum konuşmuyorum Ama benim çocuklar uykuyu sevmiyor hele kş misafir varsa 🙏😍😀
Adosunannesi_ Nazasel benim kızımda 2 ay 3 günlük canım. Aynı şekildeyiz demekki. Bazı çok bilmiş kişiler var etrafımda. Gece uyuyup sabah 6 da kalktığını duyanlar sen delimisin çocuk açlıktan ölüyodur diyip beni kınıyorlar. Ama şuanda bu yorumları okuyunca açıkcası içim rahatladı. Demekki yavrularımız doyuyorki okadar saat uyuyabiliyorlar. Maşallah🧿🙏🏼
Dilbrkzmr Benimde 4 aylik bebegim . Ilk 3 ay hep bir kilo almisti bu ay 480 gr almis. 6 saat uyuyordu gece . Artik 2 3 saatte bi alarm kuruyorum . Doktor kilo alimi az dedi. Kilo alimi iyiyse hic dokunma uyusun . Ama düşükse besle mutlaka
Nazasel Adosunannesi_ cahiller ya :) hiçte açlıktan ölmedi 😂 unutmasınlar ki anne sütü kadar uykuda önemli
Burcu35 Esmalemdar ablaya baba bakcak o sırada artık😂 bide gece kaka olmadıktan sonra altını almıyorum alırsam uyumuyor uyku gidiyor çünkü. Hangi çocuk misafir varken uyur ki bende uyumazdım küçükken 😂