OyaGny Biz yoğurt sebze meyve tadımlarını bitirdik arkadaşlar şimdi ben ne yapacağım irmik pirinç pirinç unu yulaf ne alacam ne alıpta bunlarla ne yapacağım çok karışık hiç bişey anlamadım 😪😪😪 6 ay 10 günlük oğlum
Deletedmom_72 OyaGny Elmayı soy dilimle,yulaf ,kuru üzümle güzelce haşla blendardan geçir ara öğün olarak muhteşem bi tarif.Benim bebe bayılarak yiyordu.İnternette ayına göre bir sürü tarif var 🙃
Ltprknn OyaGny cok zorlamayın kendinizi ama hızlı gitmişsiniz her şeyi 3 gün denediniz mi? Zaten doymasi veya öğün alması gerekmiyor.tadlari öğrenmesi için başlanıyor bu aylarda.yulaf kurtarıcıdır yulaf deneyin.hurma,avokado bunlar çok işinize yarar.
Nohutannesi OyaGny yoğurt çorbası yapın yumurta tattıysa yada yumurtasız yapın. Tarhana verebilirsiniz tattığı sebzelerden karışık corba yapabilirsiniz
maras46 OyaGny irmigi pişirin içine elma rendeleyin tat vermesi için pekmez ekleyebilirsiniz meyveleri yaptığınız tadıma göre değiştirebilirsiniz
YazarAnne OyaGny üç gün kuralı yapayım dedim. Kabak verdim döküntü oldu. Şeftali verdim kakasında mukus çıktı. Muz da öyle. Havuçlu ve patatesli şeyleri yemek istemiyor. Kaldım öyle ortada. Aç kalacak çocuk farkındayım ama elimden birşey gelmiyor. O kadar büyük bir alerji oldu ki en son. Rahatlasın vücudu diye hiçbir şey vermedim bu ara.
OyaGny Ltprknn evet canım 3 gün denedim hepsini bi avokado kaldı onuda aldım bi olgunlaşmadı olgunlaşsın onuda 3 gün deneyeceğim hurma bu kuru olan mı ? Yulafı nasıl vermem gerekiyor birde
Arasinannesiiiii OyaGny muzla birlikte kese kağıdına sarın avokadoyu gün ışığında bırakın 2-3 gün içinde olgunlaşır.
Ltprknn OyaGny hurma evet sıcak suda bekleterek acabilirsiniz.yulaf in pişmesi gerekiyor.mesela yulaf in üstü çok az geçecek şekilde su koyup pişirin.ustune muz avokado vs.bu bir öğün olur onun için.hem de fazla bile
melisitos OyaGny instagramda veya internette bir sürü tarif var ben sıkışınca bakiyorum. Çünkü insanın aklına gelmiyor. Ascianne ve eski tadında nin tariflerine bakiyorum. Eski tadında sattığı ürünler için tarifler veriyor. Aşçı anne de benzer şekilde hem satış hem tarif. Bir de baby kitchen var insatgram da o hesap da güzel.
OyaGny Nohutannesi yumurta daha denemedim canım 7. Ayda deneyim diyorum onu. Tarhana da kendi yediğimizden olur mu versem
Mbal OyaGny kendi yediğinizin içinde tuz vs var. Bebek tarhanası öneriyor doktorlar. Uygun fiyata marketlerde organik bebek tarhanaları var. 🌷
OyaGny Nohutannesi teşekkür ederim canım ne kadar içirsem acaba çorbayı yulaf diyor arkadaşlar bunuda 3 gün denememe gerek var mı