Aliye07 Kızlar merhaba,hangi sitelerden alışveriş yapıyorsunuz acaba Allah rızası için bana bi el atın yaşım 27 orta yaş gibi giyiniyorum yani bişeyleri olduramıyorum, bi kaç parça beğenip alıyorum bi giyiyorum aynaya bakınca “aman yarabbi diyorum bu ne?”😒 Lütfen şu kardeşinize de sırrınızı söyler misiniz? 😅 Nasıl kombin yapıyorsunuz? 😊
2minikannesi Aliye07 Genelde modaselvimden alışveriş yapıyorum güzel kombinleri oluyor bakmanızı öneririm☺️
Ftmagull Aliye07 sefa merve den aliyodu arkadasım oda öyle cok uyumlu giyiniyodu hep tarzını beğenmişimdir arkadasımın
Aliye07 Ftmagull Gerçekten tarz meselesi sanırım ben alıyorum yok bi şeyler hep eksik kalıyor sanki, teşekkür ederim. 🤗
Aliye07 Seatib İnstagramda hiç alışveriş yapmadım, renkleri kumaşı aldığınız gibi geliyor mu acaba? ☺️
Kbrbydk Aliye07 bir tanıdığımızin kızı var baya güzel giyinir touche idi galiba burdan güzel tunik gömlek pantolon elbise vs alıyordu. Birde allday tavsiye ederim
Kbrbydk Aliye07 ne demek arkadaşın dediği gibi biraz pahalı sanırım ama indirimlerde güzel şeyler yakalarsınız 😍
Kbrbydk BeautifulMother1 doğru evet tesettür normalde de pahaliyken özel markalar biraz tuzlu geliyor
AlyaMeyra Aliye07, Aker, Seçil, Tuğba, ihya, Armağan İpekyol, armine, şafakgiyim, vaikiki, strems sırasıyla yazdım
Aliye07 Kbrbydk Göz gezdirdim evet biraz pahalı ama baya güzel parçalar var inşallah dediğiniz gibi indirimlerden yararlanabilirim. 🤗