Hickimse Bir çocuk planımız yok ama doğumdan sonra regl olmadığım için (ki 10 ay olacak nerdeyse ) her ay test yapıyorum. Geçen yine yaptım tek çizgi çıktı bugün çöpü toplarken baktım yanında silik çizgi var. Benim bildiğim 5 dakikadan sonrasında çıkan sonuca itibar edilmiyor doğru mu ? https://imgyukle.com/i/iTeQt
Blackcloud Hickimse Bence testi tekrarlayın, içinizde şüphe kalmaması açısından. Testler kafa karıştırıyor, kuruma çizgisi zannedip hamile olduğunu öğrenen mutlaka vardır.
Merimexx Hickimse kuzenim de negatif diye çöpe atmıştı ertesi gün çift çizgiyi görmüş o çubukta ve kan vermişti hamile olduğunu öğrendi
Kadifemsii Hickimse sonradan çıkan yanlıştır deniliyor ama hiçte öyle olmuyor canım bence bi kan ver yada iki gün sonra testini tekrarla
Hakcjrks Korunuyor mıydınız hamilelik şüphesi var mı o açıdan sanki pozitif gibi benim de sonradan silik çıkmıştı hamileydim
Hickimse Hakcjrks Evet koronuyoruz öyle bir planımız yok ve şüphem de yok sadece hala regl olmadığım için her ay yapıyorum test
Hickimse Blackcloud ya siz öyle birşey duymadınız mı sanki ben öyle biliyorum 5 dakika sonrasına itibar edilmiyo
Blackcloud Hickimse Doğru olanı evet o ama dediğim gibi testler kafa karıştırabiliyor, testi tekrarlamadan anlayamazsınız.
Sakinee Hickimse normalde evet ama bu testler biraz garip ben ilk hamileliğimde 4tane yaptım aralıklarla hepsinde negatif çıkıyordu sonradan böyle silik çıkıyordu diğer çizgi
Blackcloud Bu arada kuruma çizgisine çok benzemiyor gibime geldi, yanlış yönlendirmek istemem ama dediğim gibi testi tekrarlamadan anlayamazsınız.
Defneninannesi123 Hickimse benm 1 saat sonra fln belirginlesmisti hamileymisim olabiliyor yani cok yeniyse belki siznde hamilelik olabilir
Hickimse Ya bir saat falan değil ki neredeyse 4 5 gün geçti ben de geçersiz diye düşünüyorum yine de sizlere de sorayım dedim hepinize çok teşekkür ederim ☺️
Nevanin_annesi Hickimse bence bugün yarın yeniden yapın bizede haber verin :) hayırlısı olsun inşallah
Atadilek3535 Kuruma çizgisi çok silik oluyor bu bariz belli bir çizgi bence ya test tekrarlayın ya kan testi verin
Hickimse Atadilek3535 Kuruma çizgisi nasıl oluyor hiç görmedim . Evet en kısa zamanda yeniden test yapacapım inşaAllah