Mom456 Hanımlar merhaba uyku arkadaşı kullanıyor musunuz?Faydasını gördünüz mü?Kızım için önerebileceğiniz organik,sağlam bir uyku arkadaşı var mı?
Flamingom Mom456 doğdugundan beri jelly cat tavsan ve ayı var ama tavsanı secti hafif dünyaca ünlü zaten uyku arkadası olarak bendekiler küçük boy.
AtlasAysegul Mom456 benim böcek kesinlikle reddetti uyku arkadaşını. Kaç tane denediysem hooop yatağından atıyor. Kedimiz var çok severler birbirlerini. Uyurken ona bile tahammülü yok. O yüzden post üstte kalsın anlamı taşıyan bir mesaj yazayım dedim.
izmir35 Mom456 kesinlikle çok işe yarayan bişey onsuz uyku Asla uyku eğitiminde de en güzel destekçimiz oldu 🥰 bizim uyku arkadaşımız budi💤
Asilinannesi1 Flamingom kusura bakmayın bilmediğim için soruyorum bende alıcamda, internetten baktım şimdi tavşana gözleri var, doktorumuz düşüp ağzına atacağı bişi olmamlı kesinlikle demişti, o gözlerin düşme vs tehlikesi oluyor mu
Mom456 AtlasAysegul Bir şeyleri reddetme konusunda bizimkinin de üstüne yok emzik,biberon,meme ,önlük…Bir de uyku arkadaşını deneyeyim dedim bir umut belki sever☺️
Flamingom Mom456 uzun süre tek uyku arkadası bendim öğle uykuları kucagımda uyurdu. Kimisi müslin örtü battaniye seçiyor
Mom456 Flamingom Ben örtü hiç kullanmıyorum,uyku tulumu giyiyor,yatakta hiç bir şey bırakmıyorum,işte bir de sağlam bir güvenli bir uyku arkadaşı arıyorum ,parçaları çıkmayacak tüy dökmeyecek,kucağımda emerken uyuyo sadece
Flamingom Asilinannesi1 yok hiç bir şekilde ihtimali yok bıçakla vs ile girişmek lazım gidip baktım kavrayamıyorum gözleri bile
Flamingom Mom456 bende uyku tulumcuyum daha yeni yastık başladık 2 yasa giricek haftaya. Emin olun yumuşacık yorumlara bakın