Ssevey Ağız yaraları için iyi geliyor diye biliyorum yanlış mı acaba oğlumun boğazında yaralar oluşmuş Dr gittik kültür aldı ama 3 gün sonra sonuçlarımız çıkacak bende evde ada çayı falan veriyim dedim karadut şurubu da yapıcam ama nasıl olcak bilmiyorum kızlar resimde ki kadar dutu koydum ne tencereye ne kadar şeker ne kadar su koyayım ne kadar kaynatayım hamarat analar yardım edin bana Bi 🥰😆 https://imgyukle.com/i/i5kqS
Hellolo Ssevey üstte kalsın bende Pamukçuk için mücadele veriyorum karadut şurubu almayı düşünüyordum kendim yapsam daha sağlıklı içinde ne var bilirim en azından
Epifenomen-gkc Ssevey merhaba, hiç şeker katmayın, bir çay bardağı kadar su koyun kaynatın kontrol edin ara ara. Pelte gibi koyu kıvamda olsun onu sürebilirsiniz. Şeker içeriğini öldürüyor çünkü
Ssevey Hellolo Aynen canım ben buzluğa atmıştım umutsuz bir şekilde ama lazım oldu evde en sağlıklısı olur bence de 😇
Ssevey Epifenomen-gkc Bekliyorum zaten canım net tarif içim 😀 dut zaten tatlı bende hiç atmayayım o zaman ve suyunu az koyayım 🥰