Baby_mom 6 ay 10 günden bildiriyorum biz herseye ayni anda basladik. Meyve corba yogurt ve muhallebi(pirinc unu yasak) bizim dr umuz biraz eski zaman kafali ne BLW öneriyor 12. Aya kadar nede tek tek deneme öneriyor. Cunku ona gore gun icerisinde bu 4 üründen birini yemese birini mutlaka yiyecek ve anne stres olmayacak ,mutlu anne mutlu bebek der sürekli. sadece cocugu surekli takip ediyorum ,3 gün kuralini uyguluyoruz, gunde 2 cay bardagini asla geçmiyoruz.Sundugum seyi ilk kasikta begenmezseilk gun icine 4 damla pekmez koyuyorum. 2. Gun 3 damla,3. Gun 1 damla. Mama sandalyesinde başlamıyoruz. Cunku bugune kadar yatarak beslenen bebegi bo anda oturtmak bocalatiyor diyo. Yerde yastiga Hafif kaykiltip yediriyorum. Zaten cam rende yada catal ezmesi yaptigim icin bogazina tane kacma korkum yok. Her hafta pozisyonu biraz daha diklestiricez. Ayrica hic birseye zorlamiyoum. Ilk gun pekmezle bile yogurt yemedi bugun bayildi. 2 gun kabak corbasina bayildi bugun 5 kasik yedi somra kustu. 1 yasina kadar sadece tadacak kadar diyo 1 yastan sonra doyucak karni diyo suan icin oglumda mutlu bende mutluyum