Mehmetselim Kizlar oğlum 23 günlük ve emzik tutmuyor bebeklerin kesinlikle tuttuğu emzik önerir misniz
Egemenim64 Mehmetselim philipst avent ultra air büyük olasılıkla tutar çevremedeki herkez onu tuttuğunu söylüyo oğlumda onu kullandım kızımda da kullanıcam inşallah
Cancan-13-03 Mehmetselim bence bebeğin tercihiyle ilgili benimki de tutmuyor 5 aylık oldu hiç alıştırmadık 3 tane emzik aldık bıraktım artık avent dediler onu aldım onu da almadı bence benimki plastik sevmiyor şu an diş kaşıyıcı da kullanmıyor mesela ellerini ağzına sokuyor asla başka bir şeyle işini görmüyor bence çokta zorlamayın istemeyince tutmuyorlar bence
Mlkmhrrm Mehmetselim Philips avent ultra soft kullanıyoruz ama air modelinden de çok memnunlar birde ben 40 günlükten sonra başlamıştım kullanmaya ağzına takınca arkasına parmağım ile tık tık yaptım(onuda burda okumuştum) o attı ben verdim derken alıştı gitti uyku zamanlarında kullanıyorum hep
Beyzayldz Bibs anne göğüs ucuna en yakın emzik denemeni tavsiye ederim benim oğlumda hiç bir emziği tutmadı ve çenesi çok güçsüzdü bibs marka emziği tuttu
Prens_annesi21 Cancan-13-03 aynen öyle benim bebeğim de öyle ne olsa ağzına alır ama ne diş kaşıyıcı nede emzik gram almadı diş kaşıyıcı olarak da elini kullanıyor
Sehertosunn Cancan-13-03 benim bebeğimde tutmuyor ne emzik ne biberon. Plastik sevmiyor galiba. Elleri daha cok hosuna gidiyor. Bende emzik taraftari değildim zaten.
Cancan-13-03 Prens_annesi21 Sehertosunn Aynen benimki de öyle valla alıştık artık bazen ellerini çekiyorum ama kızıyor durmuyor kaşınıyor sanırım baya çıksa da biraz rahatlasa bari diyorum 😂
Denizzz88 Mehmetselim philips avent air tuttu benim oğlumda. Bibs de iyi tutar diyorlar ama hiç almadım onu kauçuk oldugu için ayda bir yenilemek gerekiyormuş pahalı geldi biraz her ay her ay onu almak ama silikon olanları 3 ayda bir değiştirin diyorlar. Bide ilk benim oğlumda tutmadı öğürdü hep ama ben ara ara verdim 3 4 denemede tutmaya başladı hemen pes etmeyin
BnnrBde Mehmetselim Çeşit çeşit emzik aldım ultra air, bibs ,nuk , wee ,tommie aklınıza ne gelirse 😅 hiçbirini almadı denedim ama kabul etmedi . Bende artık bıraktım böyle daha iyi 😌