Toprakaren Kızlar biraz önce altığını degistirdim bu arada 10 gunluguz gece 1 kez ama verdim onun dışında şimdiye kadar emdi ama idrarı bu renk koyu turuncu normal mi https://imgyukle.com/i/iu6ne
Purpura26 Toprakaren Bizim de tam o günlerde turuncu renk oluyordu boya gibi. Doktor beslendikçe geçicek dedi. 1 haftadır görmüyorum çok şükür
Damlacatal Toprakaren Kristal diyorlar buna canim. Daha çok beslenmesi gerekir 1,5-2 saatte saatte bir emzir sık sık.
MayneymisAltintop Sanırım sütünüz yeterli gelmiyor. Baya bir turuncu olmuş acil mama ve su takviyesi yapın. Böbrekleri zarar görmesin
Sunlight Toprakaren bizde aynısını yaşadık mutlaka mama ve su takviyesi yapın acilen. Yetersiz beslenen bebeklerde oluyor bu durum
Purpura26 Toprakaren Evet endişelencek bişi yok bol bol emzir dedi. Mama falan ver demedi. Anne sütü yeterli emdikçe geçicek
Toprakaren Kızlar eşim hastanenin eczane bölümünde çalışıyor ona da attim resmini bi doktora göstermiş yetersiz beslenme mama ile destekleyin demiş öyle yapicam çünkü mama verince meme de istiyordu ne kadar verirsen ver alır yani
Toprakaren Cgdmltr93 sütüm var eşim doktora sormuş yetersiz beslenme demiş mama destekleyin demiş zaten mamayı verince emmekte istiyordu hem mama hem meme vericem
Melek-3434 Toprakaren canım önce her iki göğsünü 15 dakika emzir sonra mama ver mamayı ne kadar içerse artık ben öyle yapıyordum sütüm yetmiyordu bir göğsü 15-20 dakikada anca boşaltıyor emdikçe süt artacaktır zaten