Hazellkrnz Çocuğu istemiyorum değil ama maddi durumumuz yok ev kira ve çalışıyorum kızım önümüzdeki ay 2 yaşına girecek test yaptım pozitif çıktı aklım almıyor o kadar dikkatli olunmaya nasıl oldu diye işi bırakırsam bu bizim için facia olur 😭
dandiniko Hazellkrnz hayırlısı böyleymiş demekki o kadar önleme rağmen. Her şeyde bi hayır arayın. Melek var şu an karnınızda facia filan diye bahsetmeyin. Olan olmuş artık üzmeyin kendinizi
jap Hazellkrnz gelen bereketiyle gelir derler. Belki size daha hayırlı kapılar açar. Sağ salim kucağınıza alın inşallah
1234560 Hazellkrnz Geri çekilme ile korunduysaniz ne yaparsan yap hamile kalma ihtimali var. İstediğin kadar dikkat et zevk suyunda bile canlı sperm oluyor. Diğer yöntemlerde %1 de olsa hamile kalma ihtimali var
Hazellkrnz dandiniko karnımdaki bebekten dolayı facia demedim ki işten çıkarsam facia olur durumumuz anlamında dedim . Düşünceleriniz için teşekkür ederim
lalbg Hazellkrnz sadece bol bol dua edin. Ben kızıma hamileyken işlerimiz bozuldu doğumu ssk da yapsam diye düşünüyodum hatta. Gelen gerçekten bereketiyle geliyo kızımın herşeyi oldu bi anda nasıl oldu anlamadık. Hatta hiç beklemediğimiz ablamın patronu (bizi çok sever) bile tam altın verdi şok olduk. İşi bırakmazsınız bi süre sonra dönersiniz o zamana kadar bazı şeyler hallolur zaten. Hayırlı ve sağlıklı bi evlat olsun inşallah.