Pozitifanne1 14 aylık oğlum hiç bir şey yemiyor ağzını kapatıp ağlıyor günde 1 kez falan mama içiyor başka da bir şey yok
iki_prens_annesi_ Pozitifanne1 dislerini kontrol edin bende yemiyor diye yakiniyodum bigun altını alirken gulduruyodum bi bajtim kucuk azi disi patlamis bembeyaz cikmis farketmemisim yavrun eziyet cekmis resmen simdide yemiyor kontrol ettim diger küçük azisi sismis patladi patlicak 16 aylik bu arada
Hepoyleolurzaten Pozitifanne1 bizde 14 aya girdik bende o gün oturdum sinirden ağladım valla yemiyor diş patlatıyor üstten benimki ondan dolayı ama çocuğum kötü oldu kaşığı görür görmez ağlıyor ne yapacam bilemiyorum
sizdenbiri34 Pozitifanne1 benim bebeğim de 16 aylik 9 kilo hicbisey yemiyor ve cok hareketli cok üzülüyorum ya😣
Rum Kizim 1 yaşında 6 ayindan beri bisi yediremiyorum. Kaşığı görür görmez ağlıyo. Sinirime ağlıyorum artık tek istediği suttttt. Aç olduğu halde yemiyo mem mem diyo başka bişey demiyo. Deliriyorum artık. Yanlız değilsiniz. Yemek saati gelsin istemiyorum. Eline bisi veriyorum bakmıyo bile yüzüne. Ama yerden bisi olsa yemeye kalkar. Nereye kadar böyle olucak inan sabrım kalmadi artık
Sutbitkisi Üstte yazılanların hepsine harfiyen katılıyorum 16 aylık diş patlatıyor, yemeyerek beni de perişan ediyor üstelik aşırı hareketli. Nasıl dayanıyor bünye bilemiyorum. Yapılacak şeyler konusunda yardım bekliyorum