Tubutubu Kızlar ya alerjisi gecmedi cocugumun ne oldugunu da bilemediler atarax yazdi doktor ama ne kadar agir bi ilac o ya hastanede oglen verdiler hala uyuyo siz alerji olan çocuklariniza ne yaptiniz
Thesra Tubutubu Benimde bebeğime 10-11 aylıkken gece uykuları düzene girmesi için vermişti 12 ay yazıyor ama bebeklere göre doz veriliyor yani
MetehanSevda Tubutubu baska doktora gitseydin keşke canm o agir bi ilac ayrica bende antidepresan diye biliyorm ilk defa duydum alerji için oldugunu .. alerjisi ne peki kaşıntısı falan mı var bebek durmuyo mu hic üzüldüm inan ki
Sumeyyee Alerji ilaçları uyku yapıyo evet🤦🏼♀️ Hatta ben hapınu kullanıyodum antidepresan niyetine ama şurubu hafif tabi
Thesra Tubutubu 3 hafta kullanıp bırakıcaz demişti ama ben belki 1 hafta anca kullanmışımdır sonra ara ara kullanmaya devam etmiştim çok fazla uykuya geçiş yapamadığında
Sumeyyee Thesra uyku için veriyolarmı bu şurubu. Oğlum asla uzun süre uyumuyo aynı zamanda alerjisi de var ama vermedi doktor🤧
Sumeyyee Mercimek2 alerji ilacı aslında ama doktor bana uyuyabilmem için vermişti psikolojik bi neden için yani
Sumeyyee Mercimek2 şuruptan bahsediyosabız zaten yan etkisi uyku yapması hapta aynı şekilde direk bayıltıp uyutmuyo tabiki ama uyku getiriyo halsizlik oluyo. Kısaca doktorlar yan etkilerinden faydalanıyolar alerji için değil yan etkisi olan uyku yapması için💁♀️