Zeynebinannesiii Kızlar bişey sorucam kızım 8 aylık dunden beri baba dedede falan diyor bugünde agzını açıp kapatıp böyle dilini ısırıyor gibi geviş getirir gibi neden olabilir yahu ? Yaşayan oldu mu ?hani dedede derken agzını açıp kapatıyor ya öyle yapıyor
Eyllebr Zeynebinannesiii ay neler yapmıyorlar ki benım kızım 8.ay 17 günlük dün kendini bir kac kes kasar gibi yaptı korktum uyuyamadım sabah kadar bu kız nıye boyle yaptı dıye sımdı bırsey yok sanırım bazen bir yaptıkları şeyde takılıyorlar sızın dedınızide 6 aylıkken yapıyordu sonra unuttu aynı sakız cıgnıyor gibi
YelizDmr Zeynebinannesiii benim kızımda çok yapıyor onu ağzını sakız çiğner gibi yapıyor bişey istemeye anlatmaya çalışıyorlar bence ya su veriyorum karnı açtır diye birşeyler veriyorum daha çözemedim bende
Nlfrszn Zeynebinannesiii konusmaya bısı ler demeye calısıyo canım benım oglumda öyle 😂 sanki nısı dıcekmıs gıbı acık kapatıo
Zeynebinannesiii Eyllebr ya bu dedede bana kelimelerini yeni söylemeye başladı acaba konuşmak istiyor da konuşamıyor diye mi yapıyor anlam veremiyorum 😄
Zeynebinannesiii YelizDmr bence de bişey anlatmaya çalışıyor olabilirler konuşamıyorlar ama konuşmak istiyor olabilirler yavrucuklar bu kelimeleri daha yeni söylemeye basladıgından beri yapıyor bu hareketi
YelizDmr Zeynebinannesiii benim kızım daha söylemiyor. Dişleriniz çıktı mı acaba bizim bi tane alttan patlamak üzere onunla onuyor bazen damaklarıyla diş gıcırdatma gibi hareketler yapıyor
Zeynebinannesiii YelizDmr yok canım henüz dişlerimiz çıkmadı çok zorluyor bizi çıksa da kurtulsak sancılardan