Ebru016 Güzel anneler selam bursa da devlet hastanelerinde bebeğimle güzel ilgilenecek bir doktor önerisi istiyorum özele gidiyoruz doğumum özelde olay ama doktorumuz ve hastaneden hiç memnun değilim değiştirmek istiyorum yardımcı olur musunuz☺️
Anneeee16 Ebru016 bursa dörtçelik cocuk hastanesinde emre baldan doktorumuz oğlumu da kızımıda hep ona götürüyorum çok memnunuz sıkılmadan defalarca biz soruyoruz kendisi anlatıyor saolsun. Veya altarnatif olarak yaşar bilgi bey o da cok iyi bi doktor
Melisasey Ebru016 devlet bilmiyorum ama medicana mesut bey harika ve çok ilgili bir doktor özel özel sigorta da oluyor 15 tl ödeme yapıyoruz sadece
Masalbursa Ebru016 Mudanya devlet hastanesi Pınar akça boylu var gerçekten harika bir doktor 👩⚕️ özelde ise medicana Mesut bey
mustafayamaninannesi Ebru016 devlet hastanesinde bilgim yok ama çekirge doruk evren hanımdan memnunum daha önce Cengiz beye götürüyordum oda iyidi ama tamamlayıcı sağlık sigortası geçmediği için evren hanıma geçtik arkadaşımın tavsiyesiydi