En_guzel_yanim Kızlar akşama ne yemeği yapmayı düşünüyorsunuz. Ben ilk kez tepsi kebabı yapmaya karar verdim. 😂 Daha önce yapan var mı?
Urazkom En_guzel_yanim yaptım ve aşırı lezzetliydi. Akşamki menü ise kıymalı kabak dolması, mercimek çorbası , salata
Muhasebeciana En_guzel_yanim dunden kalan mercimek corbam var yanina patates yemegi ve makarna yapmayi dusunuyorum bugun de kolaya kacalim 😁
Tombikdonerartikcokpahali Dün mercimek yemeği yaptığımı unutup bugün mercimek çorbası yaptım🙄🙄😆 pismanmiyim aslaaaa
En_guzel_yanim Urazkom püf noktası var mı. Şöyle yap güzel olur dediğiniz. Çünkü ilk kez yapıcam🤦🏻♀️🤷🏻♀️
En_guzel_yanim Muhasebeciana herkeste mercimek çorbası yapıyor yahu😂 mercimeğim yok olsa bende yapardım
Urazkom En_guzel_yanim Balım ben ilk yaptığımda bı yok kalın döşemiştim kıymayı , ikinci yapışımda çok ince döşedim. İnce yaptığım harika oldu , yani kalın yapma ne kadar ince yaparsan o kadar iyi ve lezzetli pişiyor 🙂
nursocum En_guzel_yanim patlıcanları azcık uzun ve yan keserseniz kıymayı araya koyarsanız daha iyi oluyor ☺️
Cheddar En_guzel_yanim barbunya, makarna yanına karpuz. Tepsi kebabı pek hoşuma gitmiyor nedense o yüzden hiç yapmayı denemedim:)
En_guzel_yanim Cheddar ay barbunya hiç sevmem. Afiyet olsun. Tepsi kebabı kıyma domates biberden ibaret o yüzden banada pek iştah açıcı gelmiyor ama. Kıyma çıkardım diye ne yapsam bilemedim
BalarisiYusra En_guzel_yanim nohut var biber dolması yapcam birde köz yoğurtlu patlıcan yapcam Fırın sütlaç yaptım fırında 🤪