Azsekerlikahve Şöyle çiçeksi hafif ama kalıcı. Uzaktan hissedilen ama beni rahatsız etmeyecek türden. Çok çok güzel ama uygun fiyatlı. En fazla 100₺ mesela. Yanımdan geçen birinin mest olacağı 🤩 hadi bekliyorum önerileriniz
Ssdeniz Azsekerlikahve fiyati ne kadar oldu bilmiyorum ama caldionun mor sisesi vardi onu kullandigim donemlerde ben gelmeden millet benim geldigimi anlardi oyle bir kokusu vardi bir deneyin isterseniz ☺️
CananK Azsekerlikahve Eyfel açık parfümerinden alıyorum 100cc 50 TL inanılmaz kalıcı candy kullanıyorum.
NesLyy- Azsekerlikahve Ben Dp ‘ den kullanıyorum genelde. Tüm kokuları var hepsini almışıımm. Ve yan yana geldiğim herkes soruyordu parfümü.. En çok Kullandıklarımın kodlarıını yazayım. E4 - Y3 - N1 … çiçeksi olarakta C33 mutlaka denemelisiniz bunlarıı birdaha vazgeçemezsiniz zaten :)
NesLyy- Azsekerlikahve Nerde oturuyorsunuz? Yani ben ankaradayım kızılayda şubesi var ordan gidip alıyorum. İstanbuldaa vs olması lazımm araştırın isterseniz, 50 Ml şişesi 60’TL Baya gidiyor zaten🍀
Momkids Azsekerlikahve o fiyata zor bacım malesef 😑 estee lauder parfümlerini beğenirsin anladığım kadarıyla ama pahalılar biraz.
Koalannesi Azsekerlikahve bi araa annem satıyordu kokusuna bayiliyorum bir kaç kezde kullandım begeneceginizi düşünüyorum biobellinde markası adıda Siri tam yaz kokusu ciceksi 2-3 kalıyor ben bayılıyorum 🥰
nursocum Azsekerlikahve Bütçeyi azcık zorla sana herkesi mest edecek koku öneriyim ☺️ Ck alabilirsin ama oda artmıştır şimdi