UraSsmom Adelezra Benim oğluma dışarı çıkmak yetiyo ama 2 yaş biraz daha aktivite yaşı zevk alması önemli tabi üstte kalsın bakalım çıkar güzel fikirler
Halimehatun Adelezra hayvanat bahçesi olur piknik olur luna Park olur çocuk yani bu başka nelerden zevk alır ki 🥰
AA201207 Adelezra Avrupa yakası ise Florya sosyal tesisler olabilir hem sahil hem yeşillik park vs var yiyip icebileceginiz yerler var
DenizSerap Adelezra Polonezköy tabiat parkı. turkcell platium park. antikköy Çatalca. Bostancı luna parkı kemerburgaz kent ormanı Özellikle aktivite isterseniz bence oyun grubuna götürün
Adelezra DenizSerap aaaaa smd baktım turkcell in yerine İNANILMAZ GZL gidiyoruuuuzzzz 🤣🤣🥰🤣🥰❤️❤️❤️❤️❤️❤️
DenizSerap Adelezra rica ederim oğlumu Polonezköye götüreceğim ben de uygun bir zamanı bekliyorum belki 2. Yaş hediyesi olur görmediği hayvanları görmüş olur böylece. iyi eğlenceler
Adelezra Ipegim amaç kızımın hava alıp sosyalleştiği bir ortam … arkadasımızın fikri olan turkcell platinyuma gidiyoruz bakalım nasılmış