ilknuraydinnn Bebeğim yoğun bakımda kaldığı için 6. ayda devletin zorunlu istediği işitme testi vardı bilirsiniz. 10 aylık oldu hala yaptiramadik uyumuyor ağlıyor korkuyor var mı biz şu yöntemle oyaladik diyen acil taktik hastanedeyiz
UraSsmom ilknuraydinnn Benim oğlum da yoğun bakımda kaldı 9 gün 6 aylıkken işitme testine götürün dedi ama hastanede tek seferde geçtiği için ve o dönem covid hat safhada olduğu için devlete götürmek istemedim. Baktırmadım yani 15 aylık şuan
antikoalababy ilknuraydinnn sarılık gecirdi yeni doğan yüksekti 6. Ay araştırmada teste götürün dedi. Götürmedim . Boşverin siz anlarsınız seslenince bakıyor mu ? Kapı çarpılınca irkiliyor mu bunkar tamamsa sorun yoktur inş
Mom0911 ilknuraydinnn ben şöyle yapmıştım. Bebeğim emiyordu , doktor o sırada yaptı testini öyle baktık🙏🏻
brsnhsm ilknuraydinnn Biz özel hastanede yaptırmıştık 6.ayında falanda. Sabah erken kaldırıp öğlen uykusuna hiç yatırmamıştım çok uykulu götürdüm yani. Özel bi oda oluyo ben emzik ninni eşliğinde ayağımda sallayarak 10-15 dkda uyutabildim 1 saat uyudu nerdeyse. Uyuduktan sonra cihazlar takıldı kulağa mikrofon ve yüze bikaç yapıştırma zaten. İyiki yaptırmışız 2 yaşında şuan aklımı kurcalayıp duracaktı. İnşallah uyur senin de bebeğin 🤲🏻
UraSsmom ilknuraydinnn 🤷🏻♀️Dediğim gibi ben yaptırmadım özelde ilk seferde testten geçtiği için bilemiyorum bişey olur mu
ilknuraydinnn antikoalababy duymasına hiçbir sorun yok ben eminim ama sağlık ocağındaki hemşire sürekli soruyor yaptırmadın mi diye nolur yaptirmasak acaba
ilknuraydinnn brsnhsm özelde yapılmıyor dediler bize yoksa devlettekilerin tafrasini hiç çekmem inanın
Sarikuzumalp ilknuraydinnn Siz duyduğuna emin olabilirsiniz ama yine de mutlaka yaptırın. Yanınıza en sevdiği oyuncağı veya sevdiği bi çizgi filmi açıp 2 dk oyalayabilirsiniz belki. Sonuçta aşılardan da çok korkuyorlar ama ağlasalar da yaptırıyoruz sağlık için mecbur. Buda mutlaka yapılması gereken bir test ihmal etmeyin. Uyku saatine denk getirin mesela geç uyutun iyice uykusu gelsin bebek arabasında yine götürebilirsiniz bugün olmazsa ama ihmal etmeyin mutlaka yaptırın
ilknuraydinnn Sarikuzumalp 8 aylıkken getirdik yaptırmadı bugüne randevu verdi emzirdim olmadı çizgi film açtım olmadı zaten uykusu çok hafif bilmiyorum nasıl olacak😔
brsnhsm ilknuraydinnn Valla bize bi liste verdiler testin hangi hastanede yapıldığına dair Medipol de vardı o listede. Orda yaptırdık biz tabi bunda 1,5 yıl önce falan
mavisimmm20 ilknuraydinnn Benimde erken doğdu hastanede yaptırmıştık geçmişti testten 6ci ayda yaptırmadık gayette işitiyor 15 aylık