Yelekciseda Bebeğim 4 buçuk aylık araba da pusette durmak istemiyor küçük geliyor galiba artık kilo olarak ve boy olarak biraz önde oto koltuğuna gecmelimiyim bilemedim ? Siz kaç aylıkken kullanmaya başladınız
zynn Yelekciseda Bebeğiniz oturuyor mu? Yani benimki de 4,5 aylık küçük geliyor ama 6 aydan önce pek onermediler.
ArasUras Yelekciseda ilk oğlumu 4 aylıktı oto koltuğuna geçirdim.ikinci oğlumuda 3 aylıkken geçirdim.yatar pozisyonda bir koltuk çok işenize yarar bence.İkiside oto koltuğunu daha çok sevdi.Asla puseti sevmediler.hiçbir sıkıntı yaşamadım.
Xyz26 antikoalababy yok daha neler 6 yıl bebek magazinda yöneticilik yaptım pysetin 1.5 yaşına kadar kullanıldığını sizden duydum 😂 0-9 kg yazıyor olabilir ama 2 yasında 9 kilo olan çocuk da var gelde sığdır o çocuğu içine
Koala06 antikoalababy Benimki 4 ay olcak bi kaç gün sonra ama asla pusetine koyamıyorum sığmıyor kendini geri ittiriyo kemeri bile tam kapanmıyor kitapçığında 9 10 kilo yazıyo ama şuan 8 kilo sığmadığı için normal bebek arabasının aparatını takıp ona bindiriyorum benim pusette mi sorun var acaba yoksa tüm pusetlerin taşıma kapasitesi hemen hemen aynı mı ? Merak ettiğim için soruyorum
Deletedmom5455451 Puset genelde bir yaşına kadr kullanılıyor desteksiz oturabiliyorsa ayrı sa bence daha küçük biraz daha bekleyin derim benim oğlum 5 bucuk aylık oldu hala puseti kullanıyorum boyum69 cm kiloyı bilmiyorum vardı 7-8 kilomarası
antikoalababy Koala06 puseti sevmediği için durmuyordur yoksa 8 aylık kemer bağlamadan pusette yolculuk yapıyoruz sorun olmuyor