Sibelaslan erzey bilmiyorum ama 2 ay açısından sından sonra tartılmadı 19 randevumuz var yaz sıcak derken emmesi çok azaldı bide şuan ellerini keşfetme dönemindeyiz ağzına okadr sokuyo ki kalanında kusturuyo
limonlukarpuzzz erzey bizim yavaşlama olmadi 1 yasinu geçene kadar yine 1 kilo alarak devam ettik bebekten bebege degisiyor sanirim..
Atabsra Sibelaslan off aynı çile bizimde var dün gittik 5.700çıktı kilosu umarım düzenli şekilde alır iki ay 20 günlüğüz
Eymosunannesi Sibelaslan aynen bizde öyleyiz ama hiç rahat degilim kaç gündür 4 aylik ve cok az emiyo
Sibelaslan Atabsra benim de ayniydi bakalım 19 4 ay dolucan aşıları v ar kaç kilo o etmedikçe strese giriyorum
erzey limonlukarpuzzz dün doktora gittik bir ay içinde çok az kg almış doktoru normal karşıladı yavaşlama olacak hatta sekteye uğrayabilir kilosu dedi 🤷🏼♀️
Sibelaslan Eymosunannesi benim ki ellerini ağzımdan çıkartmıyor parmak emiyo kusturuyo olanda gidiyo 🤪
erzey Sibelaslan sizin yine iyi benim bebeğim ağız kol girişiyor dün kendini aştı kolunu soktu ağzına tabi hemen kustu 🤦🏻♀️
limonlukarpuzzz erzey 500 gram aldiysa normal sorun yok canim. Mesrla benim kizim çok hsreketliydi yavaslar dedim ama durmadi kilo alimi..
Mom587 erzey bizimki çok iyiydi kilosu herat 1 kilo alırdı. 4 ayda 36 günde 400 gram almışdı. Dr mamaya başka dedi iyiki dinlemedim. Bekliyoruz ay sonu kac kilo alıcak diye Sizinki kac ağlık kaç kilo aldı
erzey Mom587 bir ay içinde 220 gr almış iki farklı doktora götürdüm ikisi de artık ilk aylardaki gibi kilo almaz yavaşlar hatta sekteye bile uğrayabilir dedi mamayla ilgili bir şey demediler 🤷🏼♀️ 4 aylık bebeğim