anne-11 Kızlar selam dün 2.doz oldum 1 saat sonra sürekli uyudum ve halada uyuyorum başka hiçbir etki yok kolum bile ağrımoyor dün akşam 9 dan beri uyuyorum devamlı anlamadım benim gibi olan varmı yan etki mi yaptı
pnrdnz93 anne-11 bende dün oldum 2. dozu halsizlik, uyku hali,kol ağrısı,vücut ağrısı çok kötüydüm başımı yerinden kaldıramıyordum bugün geçti çok şükür iyiyim
gocebebirbayan anne-11 ay ne ağır atlattım o ikinci dozu ben bir görseydin. Hasta oldum yataklara düştüm , boğazım acıyor birşey yiyemiyordum. Uyku desen var. Bebeğim ağlıyordu susmuyordu 😢
Miine anne-11 merhaba bnde sadece kol ağrısı yaptı çok şükür başka sıkıntım olmadı ama halsizlik baş ağrısı bunlar normalmiş
Pinarnehir Ben de dün oldum 2. Doz ilki ağır geçmişti korkuyordum baya ama bu kol agrisi yaptı halada ağrıyor ve uyku halsizlik yaptı zor kalktım hep gece de ilk doz kadar olmasada bu da olumsuz etkiledi
anne-11 NhtEg19 1 de kol ağrısı yapabiliyormuş evet bendede hafif oldu geçti sonra ama 2 de güzel uyuyorum 😅
anne-11 Eymeninannesi21 herkezde aslında farklı etkı yapıyor her bünye de farklı olduğu gibi diyorum ya bende 1 de bisey yoktu 2 de sürekli uyuyorum hala dün oldum sürekli içim geçiyor
anne-11 Miine sevındım sızın adınıza evet kol agrısı yaparken ewımde dahıl cevremde cok kısı grip tarzında salya sümük gezerek atlattılar garıp bır sekılde
Eymencvk anne-11 vallahi benm koluö bu defa ağrıdı ve başıma vurdu ağrısı aşı olan yer kozarmıştı pat pat vurup cıkaroyorlar sıra var diye kör iğneye denk geldm sanrm baska bi yan etkm yootu 😅
Send anne-11 benim ilk dozda öyle olmustu siz de bol bol uyuyun vücut antıkor üretiyor dinlenmekte fayda var