Ys21 Kızlar 2 aylık oğlum var ve elini parmağını emmek istiyor bıraktırmak için emizik veriyorum ama birçok emizik denememe rağmen almadı nasıl aldırabilirim
esmaa599 Ys21 benimki de çok zor almıştı canım.Oglum çıkarıyordu ben veriyordum.Pes etmedim.Gunlerce uğraştım ama sonunda oğlum da alıştı.Emzigi çıkarsa da sen yine ver pes etme
52_58_52 Ys21 almayan almiyo bacim 4.5 aylik kizim butun emzikleri denedim damakli damaksiz bibs, phlips, chicco, oioi, avent, nuk hic birini kabul etmedi 😏
Zeyynep Ys21 ellerini keşfediyo her çocuk emer ellerini doktor engellemeyin bırakın demişti bize keşfetmesi için
Arasta Ys21 benim oğlum da 2 aylık ellerini emiyor diye endişelenip araştırmıştım ellerini keşfediyormuş ileride blw için iyiymiş bir yerde de ellerini canları sıkıldığında ya da güven ihtiyacı hissettiğinde emdiğini okudum. O yüzden sürekli bir şeylerle oyalamaya çalışıyorum. Emzik de seviyor ama zorda kalınca veriyorum güveni emzikte bulsun istemiyorum. Sonra anne yerine emziği seçip meme reddi de olabiliyormuş.
52_58_52 esmaa599 bence bebek bir seyi istemiyorsa zorla tikmak gerekmiyor kisisel gelisimi acisindan da cok onemli bende emzik tutsun istedim bir cok marka denedim hic birini kabul etmedi etmeyince bende zorlamadim acikcasi cunku bu sekilde biz inatla bir sey yapmaya calisiyoruz o inatla yapmaya calisiyor (ki henuz inat nedir bilmiyorlar bu sekilde bizden ogreniyorlar) bu sefer inatci bebek oluyor. Doktorum da ayn seyi soyledi istemiyorsa ve sende inatci bir bebek istemiyorsan zorlama dedi
52_58_52 Ys21 benim ki agzina bile surmedi hic birini anasi gibi imitasyon bir sey kabul edemiyor gercek meme olacak ona 😂😂
Zeyynep Ys21 valla bnmki dört aylık olcak 3 4 güne elleri hala ağzında emzik kullanyoruz biz onu çıkartıp ellerini sokuyor engelleyemzsin zaten😅
52_58_52 Ys21 huysuz mu bebegniz ondan mi vermek istiyorsunuz. Benim vermek istememdeki amac tamamen emzik bebeklere cok yakisiyor hosnutu ileydi de o yuzden 😅