Ebruu17 Kızlar adetim 40 gün geçti kan testi verdim negatif çıktı. Hamilelik olsa şimdiye belli olur muydu??
Ebruu17 kubra2608 üç ay oldu doğum yapalı da korunarak bir ilişkim oldu en son temmuz 2 sinde diğer günde adet gördüm ilk kez. Adetten sonra da ilişkim olmadı hamile kalma şansım yoktur herhalde değil mi
ecemm-6161 Ebruu17 istersen bekle canım az daha 5 gün daha bekle tekrar test yap yeni doğumlar da geçilme olır normaldir
Ebruu17 ecemm-6161 herkes gecikme oluyor diyor sizin gibi de işte biraz tedirgin oluyorum. Testin sonucu 0 çıktı ama.
Ebruu17 kubra2608 ayy sonunda gelmiş ama 😻inşallah benimki de gelir de rahatlarım. Siz test falan yaptınız mı peki gecikince
kubra2608 Ebruu17 2 kere test yaptım çıkmayınca dedim herhalde adet olurum bu kadar gecikmeye çıkması lazımdı sonra şükür oldum 🙏🏻
Beyzakiz Ben 9 ayin ardindan adet oldum bi kere bu ay benim kide geçikti 45 gün sonra adet oldum cok korktum 3 tane test yaptim hep negatifti sonra arastirdim düzensizlik normalmis
Eymeninannesi21 Hamile değilsiniz 40 gün geçmiş şimdiye kadar döllenme çoktan belli olurdu ilişki sonrası 7 gün içinde erken gebelik testlerinde belli oluyor içiniz rahat olsun
Ebruu17 Eymeninannesi21 erken gebelik testi de yaptım, gebelik testi de yaptım. En son pazartesi günü kan verdim sonucum 0 çıktı.