Rainyellow Kızlar hafif ishaldim ama geceye aşırı gaz ve karın ağrısı ve mide bulantısıyla uyandım bebeğimde uyandı emzirdim uyutmaya çalışırken babasının kucağında kustu normalde asla kusan bir bebek değil ( 5aylk) bildiğiniz baya kustu şimdi emzirmeye korkuyorum mamayı da içmek istemedi sütümden ona da geçermi geçti mi napmalıyım 😢
Minikegem21 Rainyellow aynı belirtiler ile sabah ve dün gece rahatsızlandım bende mide ağrısı oldu karın ağrısı ve ishal ama bebeğime geçmedi şuan iyiyim düzeldim ben hemen çabuk geçti
Mys01-01 Rainyellow tam 1 hafta cektık bızde 3,5 aylık bebegım ateş ishal en son döküntü oldu takıpte olun aşırı salgın bar
Feyzam_12 Rainyellow bende eşimle çok kötüydük, 3 aylık bebeğimi 2 gün annem baktı yanına aldı, o kadar iyi oldu ki, Bebeğe sağlıklı bakamıyorduk, baya var salgın, çok dikkat edinnnnn, bir yere gitmemeye çalışın salgın bitene kadar
Minikegem21 Rainyellow teşekkür ediyorum sizede geçmiş olsun 🤗 hayır kullanmadım bol su içtim zaten emzirdiğim için en az 3.5 lt yakın su tüketiyorum muz yedim uyudum bol bol bebek uyudukça birde sıcak duş aldım geçti
bensukus19 Bizde yaşıyoruz salgın var ishal şurubu al bebeğine iştahsız oluyorlar kızım dün bie lokma yemedi
Rainyellow Rainyellow Minikegem21 Feyzam_12 ENA Mys01-01 bensukus19 teşekkür ederim cevaplarınız İçin ben Düzce Akçakoca ilçesindeyim doktorlar net bilmiyorlar hava su deniz hepsinden olabilir diyorlar bugün daha iyiyim kızlar ama bebeğim hafif yeşilimsi su gibi kaka yaptı normalde kakamız çok sıvı kıvamlı ve sarı olurdu bugün 2. Bezi yeşilimsi ve bildiğinizi su gibi yapmış ve çok kötü kokuluydu biraz su takviyesi yaptım emzirdim neden böyle oldu eğer 1 2 kere daha böyle kaka yaparsa bugün doktora götürücem
ENA Salgın var dediginiz nasıl bir salgın peki? Ne ile bulaşıyor? Geçen şebeke suyu denmişti, yine o tarz bir şeyse dikkat etmek adına bilgilendirirseniz sevinirim. Bir de hangi sehirdesiniz acaba?