anne121 Kızlar bebeğim 2 aylık ama gece gündüz doğru düzgün bir uykusu yok başına gelen var mı acaba kaç kere doktora götürdüm hiçbir şeyi yok hem ağlıyor hem uyumuyor ne yapacağımı şaşırdım yardımcı olabilecek var mı
Haticeyldrm anne121 abdest alıp emzirin ve Fatiha suresini okuyup Ve cealna nevmeküm subaata ayetini okuyup üfleyin uyuyana kadar 🤲🏾Yer gök dua ❤️
008623R anne121 ben kendimi duvarlara vurucam artık iyice sinirlerim bozuldu psikolojim bozuk zombi gibiyim kolumda sallamaktan bileklerim tutmuyor artık
008623R Günduzleri zar zor yarım saat başından ayrılayım uyanıyor geceleri mamasını ver 2 saat salla az uyuyor acıkıyor erkenden uyuyamıyor mamadsn sonrada uykuya dalamıyor aürekli huysuz
betulsnr4 anne121 bende aynı durumdayım sürekli ağlıyor uykuya dalamıyor uyuyamıyorum uyusa 10-15 dk sonra ağlayarak uyanıyor 😥 gecem gündüzüm biribirine karıştı 1 ay 20 günlüğüz bu arada. Doktor gaz sıkıntısından dolayıdır diyor 😔
SedaMeyra anne121 beraber dus alın ten tene temas yapin. Ust bolgeniz ciplak olcak ikinizinde kalbinizon ustune yatırın ve sessiz hos bir ortamda birbirinizi dinleyin. Kisik ses tonuyla bebeginizi ne kadar sevdiginizi soyleyin vs.