1prens1prensesannesi68 Merhaba kizlar 6 bucuk aylik kizim var sallanmak istiyor besigi var fakat sallanmiyo bnde park besik almayi düşünüyorum sallanıyomus kullanışlı mi düşme olasılığı var mı bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim
balkanliyim 1prens1prensesannesi68 park beşikten düşmez zaten en aşağısında yatacak iki kademeli oluyor.. sallanma opsiyonu çok iyi mi bilemedim bir mağazadan bakmanızı tavsiye ederm
YoldasYilmaz 1prens1prensesannesi68 park besinlerin çeşitleri var.b4nfeki gibi 2 kademeli alırsanız bu aydan sonra zaten sallama aparatıni kullanmak tehlikeli olur.cunju artik tutunup kalkmalar başlayacak.sallanan daha güvenli olanları var iyice arastirin derim.
1prens1prensesannesi68 balkanliyim Teşekkür ederim sallama aparatj takılınca birkaç yorumda cocuk döndükçe sağ sola yamuluyo yazan olmuş e bebek sitesinde okudum o yüzden emin olamadım canim
balkanliyim 1prens1prensesannesi68 yani bendede park yatak var henüz hiç yatırmadım ama sallama opsiyonuna siz bizzat gidip bakın dediğim gibi çok yeterli olmayabilir belki de. Düşeceğini sanmıyorum, yine de önlem alırsınız bişey olmaz bence