S__Argun Merhabalar bi sorum olacaktı mutfak dolapları yeni modellerde kulpsuz oluyormuş öyle kullanan varmı kullanışlı mı yani? Biz kulp taktirmayi düşünüyoruz da kafamıza takıldı kulpsuz mu kalsa?? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
etipuf S__Argun kulupsuz olsun istemştşm 4000 tl fark çıkardılar kulupluda karar kıldım fark olmasaydı kulupsuz tercih ederdim
g-k-s0212 S__Argun mat siyah kulplara bayılıyorum. Şuanda evimde dolaplar kulpsuz alt kısımlarına tutma İçin girinti yapmışlar ama içi toz doluyor.
S__Argun simiyyy yeni modeller boyle oluyor dediler aldığımız evin mutfak dolaplarinda kulp yok altlarında cikintilar var kafamz karıştı kullanışlı olurmu acaba diye
Efy Kullanan arkadaşlarım var sorun yaşamıyorlar bi süreden sonra el alışkanlığı oluyor demişti ama tavsiyem kulp taktıracaksanızda el izi yapmayanlardan taktırın 🙄
simiyyy S__Argun ya muhakkak kullanışlı olur zatende ama çokta güzel kulplar var zara home olsun mudo consept olsun ya da onların muadilleri olsun..
S__Argun Deletedmom5284 ben daha kullanmadım altta cikintilari var oradan açıp kapatiyorsunuz ama sanki daha zor gibi geldi
g-k-s0212 S__Argun açma kapama sorunu yaşamıyorum. Sadece dediğim gibi kulp yerine bir girinti yapmışlar oralar yine metalik renkte ama içi toz tutuyor yoksa insan hepsine alışır.
S__Argun g-k-s0212 alt kısmı bizimde öyle gri renkte ust kısımlarına kulp yaptıralım dedik de o yüzden soruyorum bende zaten üstleri kat kat açılan dolaplardan biz önce kulp takmamislar sanmstk 😉