Veslekubra Kızlar doğum yapalı 2.5 ay oldu sizler ne zaman düzene girdiniz ben daha hasta olmadım korkuyorum tekrar hamile miyim diye bu korkuyla yaşamak çok zor🧐🧐 ve hala bende kahverengi akıntı var hergün normal mi? Sezeryan doğum yaptım
1mom1babyy Veslekubra ben 9.ayda regl oldum şimdi ise 1 ay oluyorum 2 ay olmuyorum yada 1 ay olmuyorum aşırı düzensizlik var bende her ay test yapıyorum bu yüzden😂
Omertugra20 Veslekubra valla canim Eylül’de dofum yaptim 3.5 ay sonra adet olmaya basladim ilk 6 ay snne sutu verebildim . Ocak ayindan hazirana kadar gayet duzenliydim gecen ay 13 gun gecikti bu ay hala ortada yok 11 gun falan oldu migdem korkunc bulaniyor kasiklarim agriyor korkudan gene test yaptım negatif cikti mahfetti beni resmen camış gibi sistim 😂😂
Veslekubra 1mom1babyy Allahım bu nasıl bi girdap giren çıkamıyor desene🙈 bende korkmaya başladım bi testte ben yapayım😣
1mom1babyy Veslekubra büyük ihtimalle stresten kaynaklanır canım çünkü ben adetimin üzerinden birkaç gün geçince hemen test yapıyorum aha hamileyim falan diyorum birde hayatımda salak insanlar olduğu içinde stres yapıyorum ama bakalım günüm daha gelmedi hele bi gelsin bakıcam olucakmıyım diye😂
1mom1babyy Veslekubra hakkımızda hayırlısı olsun test yapınca bana haber et😊 ama inşallah stres yapmışsındır😂
defnekusumm 6 ay sonra oldum ilk defa. Sonra 15 gün sonra bi daha oldum bakalım nasıl olcak düzensiz gidicek herhalde bir süre🤦🏼♀️