Gorkeminannesiii Kızlar iyi geceler dünden beri kulak agrım var çok agrıyo anne sütünün iyi geldigini duydum damlatıyımmı sizcede 🤔 iyi gelirmi acaba çok canım acıyoooo 😭😞😭😞😭
prensannesi55_ Gorkeminannesiii Yaklaşık 1 ay önce başıma geldi cok kotu bir agri hastaneye gittim dış kulak iltihabı olmuşum hayatımda böyle agrı cekmedim cok gecmis olsun mutlaka hastaneye gidin sivilce sanıp gunlerce gitmedim cok cektim hastaneye gittim damlalarla bile 2 3 gunde zor iyileşti ihmal etmeyin kulak çok kötü 😔
PrensesZeynep Gorkeminannesiii bende kulak ağrısı yaşadım başta hastaneye gitmedim ama gerçekten dayanılmaz bi ağrı son çare hastaneye gittim iltihap varmış ve kanama başlamış ilaçlarla bile zor geçti ihmal etmeyin bi doktora gidin biran önce
balkanliyim Gorkeminannesiii evet ama anne sütü annenin emzirdiği bebek için, sizin kulağınızsa soğan suyu. Doğal antibiyotik tabi geçirmezse doktor
Gorkeminannesiii prensannesi55_ çıldırıyorum yaa emzirenlere damla vermiyolarmış çok agrıyo sol kulagım 😔😞
nesee Gorkeminannesiii valla mecbur oluyor bazen insan sabaha kadar o ağrıdan ağladığımı bilirim annem sagolsun soğan koydu kulağıma 5 dk içinde kesmişti ağrısını
prensannesi55_ Gorkeminannesiii Veriyorlar bende bebeğime sağarak sütümü veriyorum hapta kullandım kendi kendine geçmez tam 1 hafta sivilce sanıp bekledim çok ağrı çektim
ReisinKizi Gorkeminannesiii bir an önce gidin bende de bir ay önce orta kulak iltihabı olmuştu geçer diye gitmedim ilk sonra dayanamadım ağrısına gittim her şey düzeldi ama duymuyorum. Şimdi onun için tekrar gidicem 🤦♀️