sifa2810 Oğlum 4 aylık oldu bugün ilk ayına kadar hergün düzenli kakasını yapıyordu ilk ayını doldurunca bıçak gibi kesildi kaka yapması götürmediğimiz doktor kalmadı evet normal diyorlar 10 güne kadar hatta anne sütü ile beslenen bebekler için ama çocuğu inanılmaz rahatsız ediyor. Her doktor profesörü bile iki üç günde bir fitil at veya lağman yap diyor yapmamıza rağmen rahatlama olmuyor hep kısır döngü birde gazı cok olan bir bebek 4 ayı bitirecek hiç bir rahatlama yok malesef. Diğer yöntemlerin hepsini denedik zeytinyağı masajlar hareketler bir çözüm yok aynı durumu yaşayıp çözüm bulan var mı? Süreç çok yıpratıcı
Gulom34 sifa2810 canım fitil sürekli kullandım zeytinyağı poposuna sıktım kulak çöpü ile uyardım sabun dahi koydum en son yapacağım şeydi çaresiz kalınca yapılıyor işte daha sonra debritad diye bağırsak düzenleyici bir şurup kullanmıştım onunla düzelmişti 1 hafta içerisinde düzene sokuyor şurup ama doktora danışıp kullanın bende az çekmedim 5. Ayında düzene girdi
sifa2810 Gulom34 ben o ilacı doktor tavsiyesi ile birgün kullandım cocuk sabahtan aksama kadar ağladı bıraktım sizdede böyle birşey oldu mu ? Ay evet aynı şeyleri yazamışız zor gerçekten
hellomom Biz hergun yarim cay kasigi zeytinyagi iciriyoruz, gazina da biraz iyi geldi, hergun de kaksini yapiyor. Ama zeytinyagi soguk sikim ve fabrikasyon degil. İçirmeyi denemediyseniz deneyebilirsiniz.
Gulom34 sifa2810 canım birgün kullanmayacaksın bir haftada düzeliyor ancak evet benimkinde ağlamıştı ama onun iyiliği için yapacak birşey yok baktım ağlıyor tekrar fitil verdim bırakmasaydınız keşke çok güzel bir şurup İnan’ın çok rahat edeceksiniz