Drn-brc Merhaba kızım 6 aylık emeklemiyor ancak sürünerek gidiyor istediği yere ona yardımcı olmak için acaba bişeyler yapabilir miyim diye size sormak istedim. Siz müdahale de bulundunuz mu?
Tceylnn Drn-brc bende burada bekleyeyim benim bebeğimde öyle sanırım ücretli bir uygulama varmış orada aktiviteler varmış acaba o uygulamayı kullanan varmıdır
Gocicim Drn-brc surunuosa yavastan emekler merak etmeyin ole baslio bacaklari guclendikce kalkicaktir 😊
Alanbebek Drn-brc canm bizimkiside 6 aylıkken emeklemedı suanda 9 aylık emeklıyor sevdıgı oyuncakları önune koyun onu almak ıcın caba gösterıcektır zaten
Asleres Drn-brc canım eğer sürünerek bir yerden bir yere gidiyorsa o da bir emekleme çeşiti. https://www.google.com.tr/amp/s/invidyo.com/blog/bebeklerde-emekleme-yurume/amp Buradan okuyabilirsin
Drn-brc Tceylnn kullanan varsa yazar inşallah yada Bi oyunlar falan oynayan varsa bununla ilgili araştırıyorum ama bişey bulamadım
Drn-brc Gocicim evet sürünüyor ama çok zorlanıyor acaba yardımcı olabileceğim birşey var mı diye sormak istedim egzersizi oyunu varsa gün içinde yapabilirim en azından
Gocicim Drn-brc yani yine siz bilirsiniz ama kendi egzersizini yapior bence benm ki 9 bucuk aylikken bi anda normal emekledi durdu durdu ileri geri hareket ettirdi kedi surundukce etrafa gidebildigini gordukce artiricaktir bence maksimum bi kac haftaya emekler sonra gecmis olsun😅
Alanbebek Drn-brc bizimde ögleydı canm 9 aylıkken evı süpürüyordum bir baktım kablonun peşine takılmıs emeklıyor şaşırmıstım ummadıgın anda emekler merak etme 🥰