zaynebimmm kizlar yarin asimi olucam bebegim 13 aylik ve emiyor herhangibi bisey yaptimi ne kadar sure sonra emzirmeye basladiniz asiri memeye duskun
Eda639 zaynebimmm ilk doz mu olacaksınız . Bugün 2. Dozumu oldum ben su an kolum da agri var parol içtim onun dışında yan etki görmedim çok şükür . İlk dozda daha çok agrim vardı kolumu kaldıramıyordum asi yeri sismisti ama bunda daha hafif geçiyor
agustos_bocegim zaynebimmm bende biontech yaptırdım .11 aylık bebeğim var, emzirmeye ara vermedim devam ettim .1 2 gün kol ağrısı dışında bir şikayetim olmadi
Zynq zaynebimmm Ben de 1 ay önce 2. dozumu oldum, kol ağrısı dışında yan etkisi olmadı. Bebeğimi de hemen bol bol emzirdim ki ona da antikor geçsin şifa olsun 🌸
mthnzbyd zaynebimmm Ben de bugün 2.dozumu oldum 1. doza göre daha ıyiyim ama artar mi bilmiyorum kol ağrısı ve biraz ateşim var uyuyamazsam parol içeceğim.
Limonnn Bende geçen hafta yaptırdım kol agrım oldu bi tek eve geldiğim gibi de bebeğimi emzirdim 9 aylık benimki de herhangi bişey de demediler emzirme diye 🙃
Umayinannesi zaynebimmm Benim bebeğim 4 aylık eve gelince aciktigi icin emzirdim ama bende yan etki çok ama çok fazla oldu hatta covid olduğumu düşünüp test bile verdim inşallah size yan etki yapmaz çok zor çünkü 🤧