merveguliz Merhaba kızlar. 9 aylık oğlum var ve hala gece uyanmaları yaşıyoruz. Böyle olan var mı ya da daha düzelicek mi 😔
Svly1212 merveguliz halâ diyorsunuz daha çok uyanacak gibiyiz bizde 9 ay 15 günlüğüz 10 bucuk gibi yatırırım ilk yarım saat uyur sonra başlar uyanmalarimiz bizde de çok sık uyanmalar oluyor açlıktan uyandığını sanmıyorum ama yine de besigiden yanıma geliyor gelmek istiyor ne zaman düzelir bilmiyorum
feyza88 merveguliz benim kizimda bugun tam 9 aylık oldu önceden sallanarak uyurdu ama en az 3 4 saat saatte bir kalkardı 5 aylikken uyku egitimi verdim sallamayi biraktim tam uykulari duzene girdi bu sefer memede uyumaya basladi ve isi iyice abarttı gece saat başı uyanmaya basladi bende bugun tekrar uyku egitimine basladim ancak bu sekilde geceleri deliksiz uyur
Zulalll Bebegim 10,5 aylik ne yazik ki hala ayni.Artik yorgunluktan bitmis durumdayim.Memeyi birakana kadar hicbirimize rahat yok sanirim😔
geberikgelin feyza88 Bende uyku egitimine baslayacgim ama cok tedgrnim cnkü tam bir meme manyagi oldu, nasil bir yol izledinz acaba
Defnelina27 feyza88 nasıl yol izliosunuz uyku eğitiminde acaba benim kizimda geceleri bi türlü uyumak istemiyor
MAED merveguliz bizde 10 aylik olucaz bu hafta bizimki de geceleri uyumuyor. Tam düzen oluşuyor sonra gene basa sariyoruz. Gozler kapalı agliyor mama veriyorum icmiyor. Bu ara aşırı iştahsiz doğru düzgün bisey yemiyor zaten. Niye boyle oldu anlamadim. Gecen ayda aynıydı tam 2 hafta sürdü buda öyle olursam bitmisem😪
feyza88 geberikgelin daha once yatir kaldir yöntemi ile sallamayi bırakmıştık simdi ayni yontemle memesiz uyutmaya calisiyorum
feyza88 Defnelina27 geberikgelin daha once yatir kaldir yöntemi ile sallamayi bırakmıştık simdi ayni yontemle memesiz uyutmaya calisiyorum
geberikgelin feyza88 Bnde baslayacagim insallah ama cok korkuyorum valla rutinleri yapsak da sakinlesmiyor pek daha meme destegini kesmedgimz halde basarabilmek sanirim cok zor
Busee04 merveguliz valla benimki de sürekli uyanıyor emdiği için sanırım ama emzirmezsem gece kıyamet kopar 2 kere uyansa razıyım 🤷🏻♀️
merveguliz Elifinannesiiii evet herkes öyle söylüyor yapmaya çalışıcam zorlayacak baya ama bi yerden başlamak lazım