Semasahin Arkadaşlar bebeğim 27 günlük yanaklarında sivilce gibi şeyler çıktı isilik sıcaktan oluyor dediler ne yapsam geçer bebeğimin yüzü batmış durumda acil yardım 🙏🏻
Csknozge Semasahin merhaba ben mustela sürüyorum bi kaç saate geçiyor eğer yoksa gül suyuylada silebilirsniz
BalarisiYusra Semasahin Gül suyunu çok söylüyorlar bende aldım denicem sizde kullanın birde çok kötü durumdaydı cildi kurumuş kırmızı pütür pütürdü sadece 1sefer banyodan sonra bebek yağı sürdüm her yerine ertesi gün baya azalmıştı
ipekkizz Semasahin merhaba eger yıkayabilirseniz yıkayın bebeginizi hemen geciyor benm kızımda öyleydi yıkadıkca gecti sıcaktan oluyor
Csknozge Ekinceylan yani pişik için oluyor ya mustela nemlendiriciler falan bizim ki mustela vitamin barier iyi geliyor
Bebegimm1 Semasahin ustunu inceltin bebek diye kat kat giydirmeyin oda sicakliginiz cok yuksek olmasın sık duş aldırın benm bebegimde de vardı sık duş ve bulundugu ortamı normal derece tuttum yani isilik sıcaklardan oldugu icin aslinda bulundugu ortam serin olması gerekli
Semasahin Bebegimm1 zaten klima çalışıyor ılık oluyor oda gündüz de kısa kollu atlet ile klima kapalı şekilde uzatıyorum yaklaşık 20 gündür yüzünde 2 günde bir de yıkıyorum biraz geçer gibi oluyor sonra tekrardan çıkıyor
Bebegimm1 Semasahin terlemiyorsa kullandiginiz deterjan veya sampuan dan dolayida olabilir yada alerjide olabilir