Nergiss Bebeğimin odasını ayırdık perdelerde çok karasız kaldım stor perdelermi daha kullanışlı yoksa tül perdelermi hangisi daha kullanışlı ve temizliği rahat
Cheddar Nergiss tül alın üstüne de karartma özelliği olan fon perde. Stor falan çok zor ve gereksiz. Çok pişmanım eve yaptırdığıma🙄
BalarisiYusra Nergiss tül tabiki salonumda güneşliğim store yaptırdım valla hoş felan duruyor ama çok kirleniyor çıkartması takması felan da sıkıntı ayrıyetten çıkattın diyelim benim bi balkonum bile yok serip yıkayabilceğim 😒 anca temzilemeye vercen
Nergiss Fatma_52 Thebabyy 1042021 habibe_kzlkaya BalarisiYusra Cheddar 1042021 stor perdeler daha şık duruyordu ayıcık desenli olduğundan bi yandanda aklim tülde kaldı temizlesi açısında daha rahat olması fikirleriniz için çok teşekkürederim 🌺 büyük ihtimale tül alırım bende
Fatma_52 Nergiss bence tul daha kulkanisli. Bir bayan post acmisti kizi sandalyede otururken düsmus boynu stor perdenin ipinde asili kalmisti. O postran sonra cocuk olan ewe stor perde koymam