Adalet-34 Bebegimde bazen nefes alıp verirken hırıltı sesi duyuyorum tecrübeli anneler sizce neden kaynaklanıyor bu doktora götürmem gereklimidir yada ne yapmamı önerirsiniz
Nefes1490 Adalet-34 benmkinde ara ara oluyo andız pekmezi veriyorum şükür iyi doktora götürdüm ama çok ilaç verdi bısye yaramadı bende bunu denedm iyi gayet
Dyldrm Adalet-34 valla bende bi ara kafaya takmistim internetten filan arastirmistim bebeklerin çoğunda oluyormus burunlarini temizleyemediklerinden tikali olabiliyormus o yüzden hiriltili nefes olabiliyormus falan filan
t-gul Adalet-34 Bizde de var aynı hırıltı, aylık kontrolünde doktorumuz burundan geliyor damla kullanın dedi. Serum fizyolojik lerden aldım burnuna sıkıp burun aspiratörüyle çekiyorum.
Dyldrm asya-krg çok cetrefilli geçiyor o temizliği yapmak 🙄 serum fiyolojik sıkıp aspiratör ile almaya çalışıyoruz bazen alabiliyoruz bazen krizlere girip katıla katıla ağladığı için yapamiyoruz 😔
elifAelay27 asya-krg Benim bebeğimde burun için sıkıntı yaşadık doktorumuza söyledim bir damla yazdı çok iyi geldi hem burun pisliğini aferdersiniz sümük olarak akıtıyor burnu açılıyor ve temizleniyor
SILA1 ayni hirilti bizdede var balgamla birlikte dolven diye bi ilac verdi doktor onu kullaniyorum bakalim
Semaertgrl Adalet-34 bunun için çok doktor gezdik burun tıkanıklığı dediler hep ciğerleri temiz çıkıyordu zamanla geçiyor
Meyvebicagi Adalet-34 benimkinde de vardı süt alerjisindenmiş şimdi burnu tıkalı ne yapsam fayda etmiyor 3 aylık
elifAelay27 asya-krg Bruno baby damla intarnette yazdığınız zaman resimler bölümünden aynısını görebilirsiniz ben çok memnunum bebeğim 36 günlük burnuna ikişer damla damlatıyorum akıyor veya hapşırıyor hepsi çıkıyor
elifAelay27 asya-krg Bruno baby internet e yazın resim bölümünden bakabilirsiniz aynısını kullanıyorum
AND-20 Adalet-34 yemek borusunun kapakcıgı doğduktan sonra oluşmaya devam edermiş tam kapanmadıgı için arada hırıltı gibi ses oluşturması normalmiş 1 yaşına kadar devam edebilirmiş doktorumuz öyle demişti