Sirinbusra Bebeğim dokuz aylık oldu sutum yetmiyor . Hiç mama vermedim daha önce sizler ne veriyorsunuz. Mama mi devam sutumu hangisi bebeğime iyi gelir . Hiç mama vermedim kizlar
uyumayankoala Sirinbusra Aslında ek gıda da seveceği şeyler deneseniz mamadan önce, mesela Hipp 5 tahıllı veya meyveli olanları var Migros’ta falan. Geceleri yatmadan muzla karıştırıp veriyorum hem tok tutuyor hem besleyici hem de çoğu bebek seviyor
Yasemin38 Sirinbusra kendiniz kaşık maması yapabilirsiniz evde https://www.resimyukle.org/i/EPg0u burda verilebileceklerde yazıyor belki işinize yarar doktorumuz bize vermişti bu listeyi
Bebek2020_ Sirinbusra Devam sütü hakkında bilgim yok ama üç öğün ek gıda yiyebilir. Eğer sütünüz doyurmayacak kadar az ise gece uyumadan önce mama içirin. Ve kabul ederseniz benden tavsiye gece beslenmesini kesin. Kesene kadar kendi sütünüzü verebilirsiniz
Demet_k Sirinbusra mama vermeniz gerekir ama bebeğiniz biberon alırmı tabi orası sıkıntı. İnşallah alır.🥰
Sirinbusra DenizSerap Ek gıda veriyorum ben geceleri ne iciricem yada sıkışınca ne iciricem onu sordum
DenizSerap Uyumadan iki saat önce beslenmeyi kesmeniz lazım gece uyanırsa mama vermemeniz lazım ki kesintisiziz uyuyabilsin. yani ek gıda severek yiyorsa bence ek gıdadan gidin. Kaşık mamalar,meyve püreleri
Bebek2020_ Sirinbusra alarm kurun. Diyelim 8-8 buçuk gibimi uyuyor. İlk alarmınız 11 de olsun. Bunun dışında uyandığında beslemeyin. Bir şekilde susturup uyutun. Sonraki beslemeniz 2 de , bir sonra ki 5 te olsun. 5 günde bir 15 er dk besleme saatini öteleyin. Öteleye öteleye besleme sayısını azaltarak bitirin