limonlukarpuzzz TalentedMom bu araa bizde oyleyiz 18. Ayda bir sorun var sanirim.. Sevdiği şeyleri yapiyorum
TalentedMom limonlukarpuzzz kesin var herşeyi yemiyor çok seçici tabağı önüne koydum mu mutlaka tabağa yere atıyor o yüzden koyamıyorum
Kubra5657 2020minikkus 1 bucuk yaşında başladık Efa balık yağı araştırdım en iyilerinden birisi dediler çok memnunum tadıda portakal gibi agır kokusu yok
limonlukarpuzzz TalentedMom mama bile yiyor dusunun en sevdiği yiyecekti asla tuketmiyor 🤦 sabirla bekliyorum insallah duzelir. Ama istahsizsa balik yağini mutlaka dene canim.
Aslikose16 2020minikkus 15 aylıkken başladık doktorumuz New Life efa liquid yazdı portakallı bizimki bayılarak içiyor 125 liraydı fiyatı 😊
TalentedMom limonlukarpuzzz aldım canım tutti furittili olanını omegası daha yüksekti inşallah faydasını görürüz
Ltprknn Annesininmucizesi_ alerji doktoru 1 tatlı kaşığı demişti diğer doktoru 1 çay kaşığı dedi o yüzden değiştirerek veriyorum 14 aylık.balik yiyemedigi için hergün veriyorum evet