Ceylanbsl Arkadaşlar merhaba benim bebeğim 8 aylık henüz dişleri çıkmadı acaba bi vitamin eksikliği mı var yada normal mi bilemedim. Var mı aranızda bu durumdan doktorla görüşen
Sanemim Ceylanbsl canım bizde 9 ay 10 günlük olduk bizdede diş yok hala 🤷♀️Her çocuk farklıdır canım zamanı var demekki☺️
Tuba Ceylanbsl Gayet normal endişelenmeyin. Benim oğlumun biri 6 aylıkken diğeri de 9 aylıkken ilk dişlerini çıkarttılar. 18 aya kadar zamanı var. Benim görümcemin kızı da 14 aylıkken çıkarttı☺️
OzlmTgb Ceylanbsl bnm kızım da 10ncu y da ilk dişi 11de ikinci dişi çıkardı 1yaş 2haftalığız devamı yok
PortakalliKahve Ceylanbsl zamanı var daha. İlk dişini 9 aylık olunca çıkardı oğlum. Daha 10 gündür dişi var 😻
Cokmucokbilmisimne Merhaba canım benim diş çıkartma dönemi her bebekte farklı seyredebilir benim bebeğim ilk dişini bir yaşında peş peşe çıkarttı şuan 14 aylık dört dişi var çok sancılı geçti ama ben doktora sorduğumda geç çıkabilir herhangi bir sorun yok demişti
Keskeuyusamm 9 aylık ve ilk dişi çıkmak üzere damağını yarmış gözüküyor. Merak etme çıkıyor. Sen vitamin aksatma gene de
Balbocegimm Ceylanbsl benm oğlumda ilk dişini 8. Ayın sonlarında çıkardı hem de ilk olarak üst dişlerini çıkardı hala alt dişinden sadece 1 tane çıktı 10 buçuk aylık. Hepsi şahsına münhasır bu bebeklerin 😂