ilahiyatci_Mom PrensinAnnesi2021 ekmek ve paketli gıdalar yemeyerek bir ayda 10 kilo gitti yarısı ödemdi sanırım
Aybersa PrensinAnnesi2021 Üstte kalsın postunuz❤️ hem de , bir tane üye vardı eşi ile iddiaya gitmişti bayrama kadar 10 kilo mu ne vereceğim diye , bilen var mı ne yaptı acaba postu kaybettim 🤭
Sultiii Ay diyetisyene başladım topal da 17 kg verdim tabiki 4 ayda ancaaaa verdimmm🤷♂️🤷♂️kalan 3 kg yi kendim veririm dedim 2 aydır veremedim😅😅😅
PrensinAnnesi2021 Sultiii masallah size ya. Ben de diyetisyene mi başlasam? Onun söylediği yemekleri nasıl yapcam vakit yok diye istemedim
afraninannesii PrensinAnnesi2021 67 kiloya düştüm 73ten ama cidden yemedim😬 1000 kalorili diyet yaptım. Açlığa dayanamıyorum😪😪😪😪😪😪🌝
afraninannesii PrensinAnnesi2021 içine girmem gereken bir etek vardı. Azmettim ve başardım ama şimdi yapamam. Tamamen psikolojik. Sanırım bende duygusal yeme bozukluğu var😬 moralim bozuk olunca yiyorum
Arzum_35 PrensinAnnesi2021 ahahahhahah 6 aylık bebeğim ve bende 9 kilom var hemen gitsin istıyorum ama kahve etkili söyleyim sabah aç karnına ve akşam 👍