Zhr Aceba sosyal mecralarda da dendiği gibi bir alerji durum veya ağır bir durum yaşayan varmı aranızda.?
Belciminannesi Zhr ben 2 gün önce oldum biontec gecesi kolum ağrıdı o tarafa uyuyamadım ertesi gün kolumda ağırlık var gibiydi diğer gün geçti hiç bir sey olmadı alerji falan 1.aşım
Tgbkrc Zhr bende birşey olmadı kolum ağrıdı 2.dozu bugün oldum inş bişey olmaz. Eşim de oldu o hastanelik oldu ateş vücut kırgınlığı mide bulantısı göz kararması tansiyon düşpklğğü herşey oldu onda 😞
Dilaylaa İki doz oldum ilk dozdan sonra reglim gecikti baya normalde çok düzenliydi ama sonra oldum . Baska.da sorun yaşamadım. Antikorlarimiza da baktı doktorumuz .
Duygusuz Zhr ilk doz biontech oldum 2.gün bas agrım hafif ateşim oldu yarında 2.doz um var etrafımda yaptıranların hiç birinde asırı sorun olmadı
Mevacanimkizim Zhr Ben birinci dozunu oldum ikinci doz iki gün sonra hiç agrimda olmadı ailemden herkes oldu ağır geçiren alerji olan olmadı çok şükür
Yagmuryy Bugün ikinci dozu oldum sabah kolum morardi şuan hafif agri var bakalim suanlik bunlar var inşallah bisey olmadan geçer
auroraleigh Zhr Birinci dozda kol agrisi, uyku, halsizlik oldu ertesi gun gecti. Ikinci dozda yine uyku ve halsizlik oldu ama kolum hic agrimadi. Ailemde genc yasli herkes oldu cok sukur agir yan etki gosteren olmadi.
Denizzz88 Zhr ben ilk dozu oldum biontech sadece kolum ağrıdı ikinci dozu haftaya olucam inşallah onda da bişey olmaz ama kayınvalidem eltim falan ikinci dozda pert oldular resmen hasta gibi onları görünce de korkmuyor değilim bebeğime evde tek başıma bakıyorum çünkü gündüzleri kimse yok gelebilicek
Astalavistaaa 2 dozu da oldum. İlkinde şiddetli baş ağrısı çektim ve kolumun ağrısı hala devam ediyor. 2. Doz oldum geçmedi kol ağrım bi türlü. Bebekten fırsat bulup bi doktora görünemedim de. Sol kolumda bir problem oluştu ama hemşirelere sorduğumda inşallah geçer dediler başka bişey bildikleri yok