inci_34 DilekElaaa bence deldirmeyin büyüyünce kendi karar versin ben annem deldirdi diye sürekli ona söyleniyorum hiç sevmiyorum kapanmıyorda
Dmrcnn DilekElaaa bncede deldirmeyin büyüdüğünde tabiki kendi karar vermeli sünnet gbi değil bu istediği zaman deldirebilir sonucta. Tabi sizi anlıyorm bi hevesiniz var aMa bn olsam deldirmezdm
inci_34 biregesevdasi yatarken kulağıma batıyor sürekli çıkarmaya üşeniyorum gusul için takmak zorumda olmak beni sinir ediyor
2bebislianni inci_34 küpesiz gusul kabul olmuyor mu aman Allah’ım bu yasıma kadar küpesiz gusul aldım😢😢😢😢
inci_34 2bebislianni olmuyor içini küpe yada küpe benzeri delik içine giren bişi ile ovmanız gerekiyor 😂olsun bilmeyince günah değil ama artık biliyorsunuz kzıınıza yapmayın bunu seçme hakkını nolur ona verin sonuçta onun vücudu
2bebislianni inci_34 bence yanlıs biliyorsunuz imternet bi bakın ben heryeri yıkıyorum kulagımıda küpe şart değil yani internet te her yerde öyle yazıyor abdest olmaz diye bişey yok
inci_34 2bebislianni ben bir sohbette dinlemiştim boş internet bilgileirne çok güvenmiyorum tabi siizn kararınız