yigitinanneesii Kızlar 27 günlük bebeğim, emzik kullanımı ne kadar doğru ? Bi zararı oluyor mu? Öneriniz var mı ?
41esra yigitinanneesii bence kullanacaksanız bile 40 gününü bir doldursun iyice emzirmenize alışsın meme reddi yaşamayın onun dışında bütün gün emzikle dolaşmasını doğru bulmuyorum ama bazı zamanlar gerçekten kurtarıcı oluyor 🤦🏻♀️ Benim kızım da kullanıyor önceleri sadece ağladığında alıyordu sonra sadece uyurken istedi şimdi 11.5 aylık çok aramıyo aklına gelirse 💃🏼😬
yigitinanneesii Mom567 sütüm fazla gelmediği için mamada veriyorum mecburi emzik kullanımı olumsuz mu etkiler
Nazeyy yigitinanneesii kullanmak için biraz daha beklemen lazım tam olarak emmeyi öğrenmesi lazm şimdiden alır sa meme reddi yapabilir yada emzik tokluk hissi verdiği icin daha az emebilir biz 2 aylıkken vermeye başladık ufak ufak oda sadece uykuya dalacagi sırada şuan 4 aylık uyuyacagi zamn emziği veriyorum eline oyuncağıni yada battaniyesini veriyorum tutarak uyuyor
yigitinanneesii 41esra her mamadan önce emziriyorum canım 15-20 dakika emiyor ağlamaya devam ediyor bende mecbur mama veriyorum
Mom567 yigitinanneesii memeye bantlayarak denedin mi canım boruyu ağız kenarına gelecek şekilde bantlanacaksın üstten