Mervekklkdmn Kızım 3 ay 7 günlük 1 aydan beri eller hep ağızda salyalar aldı başını gidiyor gecen ay doktor kontrolünde doktorumuz dış cikariyor olabilir bir ay daha takip edelim dedi yarın kontrolümüz var. 15 gün önce çok aglayinca dayanamayıp acile göturdüm ordaki doktor bu ayda dış olmaz dedi kan testi yapıldı temiz çıktı. Ama hala eller ağızda salyalar durmuyor kendi elimi veriyorum damakları sert gibi anlamıyorum da var mı bbu aylarda dış belirtisi yaşayan
Teemo07 Mervekklkdmn oğlum 4 ay 3 günlük. 20 gündür deli gibi salyası var. Eller sürekli agızda. Ne bulsa hatta.. 4.ay kontrolünde doktora sordum bu salyalar normal mi diye.. Diş için Kemikler kendini hazırlıyor ama bu 1 ay sonra da olabilir 15 Ayında da olabilir ne zaman çıkacağını bilemeyiz dedi bana.
Burculiceee Mervekklkdmn çok nadirde olsa 4. Ayda diş çıkaran bebekler varmış ama benim oğlum 3 ay 11 günlük ellerini keşfettiğinden beri hep ağzına götürüyor heryer tükürük oluyor bu zamanlarda normal ellerini keşfettiği için ağzına sokarlarmış hep
Mervi-10 Mervekklkdmn bizimde öyleydi doktorumuz biz sormadan söyledi ellerini keşfediyorlarmış 🙏🙈 önü göbeğine kadar ıslanıyor günde kaç kere üst değiştiriyorum belli bile değil yani 3 ay 26 günlük kızım bu arada
Nare1996 benim kizimda tam bugun 3 aylik oldu ikinci aydan beri salyasi hic durmadi eli agzinda ellerini kesfettigi icin suewkli agzina goturuyor bugun doktor oontrolumuz vardi dis icin erken 6, ayda cikmaya baslar dedi
ftsdmrhn Ayda dış çıkaran bebek olur ama o aylarda nerdeyse hemen hemen bütün bebekler öyledir.oglumunda elleri 2. Aydan beri agzinda ki her bebek o dönem başlar ellerini kesfetmeye, salyalar deseniz şelale zaten bu da tükürük bezi yeni gelismeye başladığı için olur ve o tükürüğü nasıl yutacagini bilmediğinden olurmuş. Oğlum geçen ay diş cikaddi 8 aylıkken yani. Demem o ki o aylarda her çocukta görülen durumlar. Sizin çocuk doktorunuz bunu bilmiyorsa yuh gerçekten 5.
KutayinAnnesiii Ayda başladı ağlama salya el ağızda şeklinde arada mor calpol verdim çok huzursuz olduğunda doktor diş yuvaları belli olmuş dişten oluyor dedi ve 4 ay 14 günlük Ken alt 2 dişini birden çıkarttı olabilir yani ama hemen çıkmıyor dişler
Miskokulu2 Bebeğim 2 buçuk aylık olacak 2 gün sonra. 4 5 gündür tükürük çıkarıyor ağzında neden acaba bilgisi olan var mı