NilMomm 51 günlük bebeğim. Sürekli emmek istiyor saat başı. Yetmediğini düşündüm 2 gün bir kez mama da verdim ama yine emmek istiyor. Bu sabah sağıp miktarı doktoruma attım çok iyi dedi. Böyle sık mı emiyor sizin de bebekleriniz.
Ruzgarrr NilMomm emzik niyetine emiyor benımkide zaman farketmiyor. Devamlı kusuyor altını dolduruyor , doymamakla ilgili değil yani
Nare1996 NilMomm 3 ay oldu bugun süt makinası gibi gözüküyorum herhalde gözüne aylardir kucagimdan inmez surekli emer masaALLAH diyimde😊 emzikte kullanmiyor bezide iyi altini dolduruyor en azindan emzik alsa rahatlicam ama almiyor bende bi saatte bi emziriyorum ne yapayim alistim artik
Umay3840 NilMomm canm benmkı de oyle daha 27 gnlk tuvalete w bile zor gdyrm bebsımn dogdu dogalı bir kere yemek bile pişiremedm
Deterjanhanim NilMomm kilo alımı iyiyse açlıkla alakalı değildir emmek istemesi öyle oluyorlar malesef emzik deneyebilirsiniz en azından oyalanir
NilMomm Ruzgarrr evet çişini kakasını da çok güzel yapıyor. gelişimi de iyi ama böyle de yapışık yaşıyoruz 🤦🏻♀️
Ruzgarrr NilMomm 2 aylık oğlum benimki emzikte kullanıyor ama sonuç aynı gözünü memeye dikiyor gelde verme😅 kim görse bu cocuk aç aranıyor diyor halbuki 5 dk önce emmiş oluyor
Umay3840 Nare1996 ayy ne guzel 1 saate bir Bikile benm ıcn luks ben 7/24 hıc brkmyo uyumadı zaman hep memede
Ruzgarrr Umay3840. 2 aylık oğlum benimki emzikte kullanıyor ama sonuç aynı gözünü memeye dikiyor gelde verme😅 kim görse bu cocuk aç aranıyor diyor halbuki 5 dk önce emmiş oluyor.
Ruzgarrr Umay3840 haftada 1 /2 yemek yapabiliyorum evde bi yemek kokusu oluyor😁 wc ye ana kucagıyla gidiyoruz 💩
Umay3840 Ruzgarrr bende hep 2 aylıkken gecıyor diyenler ıcn 2.atı sabrszlkla bekleyrdm smdı uzuldm canm 😇
NilMomm etipuf ay Allah korusun onu da hiç istemem tabi ama ne bileyim ben mi bir yerde yanlış yapıyorum diye düşünüyordum