EgesMom18 Zelihadefne oğlum 5 ay 23 günlük ve sabah 5.45 te uyandı sadece 11le 13.10 arası uyudu. Bu saat oldu hala uyutmaya çalışıyorum evet bence var çünkü asla uyumak istemiyor
1042021 Anam bıktım her ay atak var artık sorgulamıyom kollarımı sıvayıp ya Hak deyip atağı karşılıyorum 🤷🏻♀️💆🏻♀️
Demboloji Zelihadefne ya ben sagarak veriyorum normalde 90 ml icem kzm simdi istemyo biberonu agzinda ceviriyo tukuruyo bi erindam mi acaba deyip 3 farkli biberon denedik ama yok icmiyo 30 ml anca zorlayarak iciriyorum
Zelihadefne EgesMom18 biz sanirim bu sefer meme reddi yasiyorz. Gecen atakta uyku gerilemesi yasamistim.
Pamuk_Brs Benim de oğlum 5 ay 23 günlük. 5.aya girdiğimizden beri iştahsızlık, uykuya dalamama gibi problemler yaşıyoruz. Atak mıdır, diş midir, sıcak havadan mıdır bilemiyorum saldım artık🙈 Bir de ctesi günü sünnet olacak, kombo yapıyoruz😂
Zelihadefne Pamuk_Brs gercekten bende uyku disinda diger dediklerinizin hepsini yasiyor ve dusunuyorum.
EgesMom18 Pamuk_Brs bizimde alerji problemimiz var o da uykuya dalamama nedenlerinden biriymiş ama yoruldum sürekli uyutmaya çalışmaktan 😭
BurcuBrc 5 ay 7 günlük ama çıldıracağım az kaldı uyumuyor yemiyor mız mız sürekli kucak kollarım koptu gece de ağlıyor bir de sürekli