Rules Robot süpürgem var çok ta memnunum Allah razı olsun kendisinden elim ayağım oldu 😂 koltuk köşeler mobilyaları vs süpürmek için bide şarjlı almak istiyorum başlığı aparatı çok olsun ama o önemli benim için. Dyson lara içim gidiyor ama çok pahalı o kadar pahalı bişeye gerek yok. Robotum xiaomi şarjlıydıda xiaomi alsam mı diyorum hangi modeli iyidir acaba kullananlar fikir verebilir mi?
UraSsmom Rules Fakir RCT 144 diye geçiyo resmen elim kolum bebekli evde şart bence şarjlı süpürge öneririm çok memnunum
Kbrunl Rules bende dyson kullanıyorum gündelik olarak çokkk memnunum sarj süresi haznesi vs aşırı iyi bana göre 2 çocukla elim kolum diyebilirim ben alırken de çok yüksek fiyatı diyordum ama şimdi daha da yüksek ne diyeyim bilemedim
Rules Gizemabc ay bi arkadaşımla konuştuk v8 i 4000 e almışlar. O kadar çok para vermek istemiyorım. Şarjı nasıl gidiyor en üstte mi çalıştırıyorsun. Dyson olsun gerisi boş aslında ama bakalım
Gizemabc Rules Max ayarini hic acmiyorum, gerek yok maasallah. Toz, pis yere yapismadiysa affetmiyor her seyi hüüüppp canim supurgem, askim supurgem🤪 Her gun zevkine supuruyorum.
Rules Gizemabc valla yine aklıma girdi dyson 🙈🙈 bi araştırayım bakayım fiyatlarına. Bütün evi süpürüyor mu tek seferde. Gerçi ben tüm evi süpüremem de. Bide koltuk altlarına baza altına falan giriyor mı baza yüksek
Gizemabc Rules Ben kablolu supurgemi anneme verdim. Tek supurgem dyson sarjli. Evim 3+1 normal boyutta. 3 sefer supuruyor tum evi. Koltuk altlarini da aliyorym. Baska supurgeye gerek kalmiyor valla
asell03 Rules yüksek modelleri pahalı dysonın ama alt modeller düşük fiyatı 😺araştırın isterseniz benim evdeki diğer süperge bozulsun anında dyson alacağım 😹
Rules Gizemabc ay aklıma girdin yine valla paraya kıycam böyle giderse 😂 evde 3 süpürge olacak hatta 2 süpürgede önceden verdim. Süpürge takıntılıyım galiba 😂
asell03 Rules https://www.gittigidiyor.com/elektrikli-ev-aletleri/elektrikli-supurge-aksesuar/elektrikli-supurge/dyson-v8-animal-plus_spp_72807?id=695893130&utm_source=akakce&utm_medium=ocs&utm_campaign=standard&utm_content=standard&v=1.62.4