Hygge mom_27 Furasin, Madecasol ve adını hatırlayamadığım şu ağrı kesici krem vermişti, üçünü karıştırıp sür demişti.
Birsenkerim mom_27 ayy ben hiç bişi kullanmadım sürekli temiz tut dedi her gün duş aldım kuruttum alt tarafımı ağrın olursa ağrı kesici kullan dedi o kadar
ObirPrenses mom_27 sabah öğle akşam baticon ve ağrı için parol kullandım ve her gün ılık bir duş aldım duşta çok rahatlatıyor
as_cn Merhaba, benim de 3 ya da 4 dikişim vardı doktorum sabah ögle akşam batikon sürmemi istemisti. Pamukla batikon sürdüm ben.
Hemsire25 Parol verilir ağrı kesici zaten antibiyotk verilir enfeksiyon kapmasın diye “cec” adında batikon verilir sürekki temizleyin lütfen fitl verdiler bir de bana kaşıntınız var mı
sehribannn mom_27 batikon ve madgecenta idi galiba o kremi kullandim birde antibiyotik yazmisti doktorum size belli bir recete yazilmadi mi ?
bloggeranne mom_27 hayır kullanmadım sadece batikonla temizlik yaptım birde çok ağrı olursa diye ağrı kesici verdiler
sarpinko batikon yada tendirtiyot surup kuru tutun mutlaka.ve sakın kabiz olmayin ıkınmayin bol bol sivi ve lifli beslenin🙏🏻